Devletin Zirvesi Çanakkale'de bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Çanakkale Valiliği’nde 1 saat görüştü.
Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz, resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Çin'de Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi. Suudi kral toplam 65 milyar değerinde 35 projelik 14 anla�
İzmir'de teröristlerce kahramanca çatışarak onlarca insanın hayatını kurtarıp şehit olan Fethi Sekin ile 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kardeşi bir araya geldi.
Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Rusya'dan 'Pentagon'dan Suriye'deki hava saldırısıyla ilgili açıklama bekliyoruz' açıklaması geldi.
Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
ABD uçaklarının Halep'te camiye yaptığı ve 58 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'den tepki geldi.
Kağıthane'de bir binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi.
Avrupa Adalet Divanı’nın, özel işletmelerin çalışanlarına başörtüsünü yasaklama hakkı veren kararına New York Times'dan tepki geldi.
İçinde 13 mürettabat ile batan Türk kargo gemisi ile ilgili şirketten ilk açıklama geldi.
Paris'teki IMF ofisine gönderilen bir zarfın açılması üzerine patlama meydana geldi.
Hollanda'daki parlamento seçimlerinin galibi Özgürlük ve Demokrasi İçin Halk Partisi (VVD), Başbakan Mark Rutte'ye Türkiye'ye karşı daha uzlaşmacı bir ton kullanılmasını önerdi.
Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi
Rusya, Türkiye ve İran'dan üçlü ateşkes izleme mekanizmasını güçlendirme kararı geldi.
AB Bakan Ömer Çelik Reuters ile yaptığı söyleşide şunları söyledi: 'Türkiye göçmen anlaşmasıyla her şeyi yapmışken AB hiçbir sözünü yerine getirmedi; Türkiye'nin bu anlaşmayı