Arap dünyasının önde gelen şair, yazar, aydın ve gazetecisi her ay İstanbul’da bir evde buluşuyor bir yandan demli çaylar içilirken diğer yandan edebiyat ve fikir sohbetleri yapılıyor. E
İran casusluk yaptığı iddiasıyla tutukladığı, ABD'li Washington Post gazetesi muhabiri Jason Rızaiyan serbest bıraktı.
Suriyeli işçilere çalışma izni verilmesini düzenleyen yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Vasıfsız Suriyeliler Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından mesleki eğitim ve işbaşında
İzmir Valiliği'ne gelen ve işsiz olduğu gerekçesiyle eşi tarafından terk edildiğini iddia eden bir kişi, eline aldığı jiletle boğazını keserek intihara kalkıştı.
Gazi Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi'nden iki akademisyen 'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin bildirisine verdiği imzayı geri çekti.
Rusya donanmasına ait savaş gemisi Çanakkale Boğazından geçerek Marmara’ya açıldı.
Pakistan Başbakanı'nın Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz, ABD Başkanı Barack Obama'nın "Pakistan ve Afganistan'da istikrarsızlığın on yıllarca süreceği" sözlerine tepki göster
Gaziantep'te DAEŞ üyelerine kargo ile telsiz telefon gönderileceği bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi
Gazeteci Hüsnü Mahalli, Sultanahmet bombacısı Nabil Fadli’yle aynı aşiretten olduklarını açıkladı
Times gazetesi, Sultanahmet'teki bombalı saldırıyı düzenleyen Nabil Fadli'nin annesinin Hristiyan olduğunu ve Fadli'nin 2014'te IŞİD'e katıldığını yazdı.
Kocaeli'nde ikamet eden Emine Gül Özkal isimli vatandaş, son 2 ayda gelen 7 bin 225 liralık doğalgaz faturasını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
Akşam Gazetesi bir yazısından dolayı Gülay Göktürk'ün yazılarına son verdi
Dün motorine gelen indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarında indirim geldi. Otogaza ise zam yapıldı.
İsrail'in baskısı altında olan Gazze nüfusunun, içinde bulunulan olumsuz şartlara rağmen artış gösterdiği belirlendi.
Rusya'da muhalif gazeteci ve yazar Vladimir Pribılovskiy, Moskova'daki evinde ölü bulundu.