Adana'da Amerikalılara ait olduğu ileri sürülen İnsansız Hava Aracı (İHA) kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Doğankent mahallesinde boş bir araziye düştü. Olayla ilgili inceleme yap
ABD'li Müslüman eskrimci Muhammad, dünya şampiyonasında üçüncü olarak Brezilya'daki olimpiyatlara katılma hakkı elde etti.
Malezya'nın Cohor eyaletindeki "İskender Malezya" endüstri bölgesi "helal ekonominin merkezi" olmayı hedefliyor.
Nijerya, Boko Haram örgütüne karşı yürüttüğü mücadelede ilk kez insansız hava araçları (İHA) kullandı.
El-Kaide lideri Eymen ez-Zevahiri, Suriye'de rejim güçlerine karşı savaşanlara uyarılarda bulundu.
Somali'den Cibuti'ye giden, Dubai merkezli DAALLO havayollarına ait yolcu uçağında kalkıştan hemen sonra bir patlama meydana geldi. Uçakta 10 Türk yolcunun da bulunduğu aktarıldı.
MHP'de olağanüstü kurultay için topladıkları 543 imzayı Genel Merkezie teslim eden muhalif kanat, herhangi bir cevap alamadığı için cuma günü mahkemeye gidiyor
İlahiyatçı Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara, 'Tekfircilik ve mezhepçilik birbirlerini besleyen kanser hücreleridir. İslam’ın bünyesini korkunç şekilde tahrip etmektedirler.'dedi.
Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Instagram hesabında yayınladığı video ile kriz çıkarttı.
Kuveyt merkezli Er-Rai gazetesinin iddiasına göre 'Rusya yeni angajman kurallarını belirledi.1998 Adana anlaşması iptal, Suriye Hava Sahasına giren Türk Uçakları vurulacak'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Rusya’nın yaptığı sınır ihlalinin kabul edilemez olduğunu söyledi.
Çok farklı düzeylerde karşımıza dikilen ve aydınlar-akademisyenler marifetiyle kamuoyuna dikte edilen hegemonik söylemin son merkez üssüyse Abant Platformu’nun tertiplediği toplantısı ol
Sağlık Bakanlığı, Suriyeli mültecilerin sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanabilmeleri için çalışma başlattı. Suriyeli vatandaşlar için kurulacak Aile Sağlık Merkezlerinde hasta
Amerika’nın en eski camiinin bulunduğu Cedar Rapids şehri imamı ve İslam Merkezi görevlisi Hasan Selim (28), seçim dönemlerinde ülke Müslümanlarının hedef alınmasını eleştirdi.
İsrail'de hukuksuz hapis cezasını protesto için 2 aydan fazla bir süredir açlık grevinde bulunan Filistinli gazeteci Muhammed Keyk konuşma yetisini kaybetti.