40 gün Maltepe Cezaevi’nde tutuklu kalan Doğu Türkistanlı Abdulkadir Yapçan'ın Çin'e iadesi gündemde
Fransa'da merkez sağın cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yapılan ilk turdan çıkan Fillon ve Juppe Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıkıyor
Cezaevlerine kurulan biyometrik tarayıcılarla tutuklu ve hükümlülerin kayıt ve doğrulama işlemleri parmak ve avuç izi bilgileriyle yapılacak.
Ulusal Nükleer Risk Azaltma Merkezi Başkanı Sergey Rıjkov, Rus uzman grubunun Türkiye hava sahasında An-30B uçağı ile gözlem uçuşu yapacağını bildirdi.
Pizzagate denen bir meseleyi sümenaltı ettiler biliyorsunuz. Hiç olmazsa kayıtlara geçsin isterim. Ezoterik düşüncenin dünya hegemonyasındaki gücünü “komplo teorisi” olarak görmeyenler
Dünya Politika Konferansı'na katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'da bulunan eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Ahmet Davutoğlu, El Cezire yayın kuruluşuna bir röportaj v
MHP Başkanlık Divanı, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki yaklaşık bir saat süren toplantının ardından açıklama yapılmadı.
Suriye'de son altı günde, Beşşar Esad rejimi tarafından düzenlenen ve Rus Hava Kuvvetlerinin destek verdiği saldırılarda, Halep kent merkezinin doğusunda 322 sivil hayatını kaybetti, bin 1
HDP'li Ziya Pir, Diyarbakır'da 3 Kasım'da HDP'nin Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve bazı HDP'li Milletvekilleri ile birlikte gözaltına alınmış, 4 Kasım'da çı
Şii çete Haşdi Şabi, Musul'un Telafer ilçesine girdi. Haşdi Şabi'nin Telafer'e girmesi ile bölgede mezhep savaşlarının körükleneceği endişesi yaşanıyor.
Darbe girişimi sırasında sela okuyan imamın üzerine yürüyerek engel olmaya çalışan 2 şüpheli hakkında "FETÖ" davası açıldı.
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Özer'in FETÖ soruşturması kapsamında 44 kişiyle ilgili hazırladığı fezlekede, örgütün yapısı gözler önüne serildi.
İzmir'de lise öğrencisi O.Ç., Başbakan Yardımcısı Şimşek'i tehdit ettiği için yargılandığı davada, 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Sünni dünyanın temel taşlarından çoğumuzun tabi olduğu Ebu Hanife’nin “ehli kıble tekfir edilemez” ilkesine çok ihtiyacımız var bu günlerde.
Batı Şeria'nın Nablus kentinde farklı dinlerden onlarca kişi, "ezan yasağı" yasa tasarısına karşı gösteri düzenledi.