Görmez, ilimlerin dini veya dini olmayan diye ayrılamayacağını, Matematik ve Fizikin de dini ilim olduğunu söyledi
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Avusturya'nın Türkiye'ye yönelik silah ambargosuna ilişkin, 'Talihsiz bir karar ama Türkiye'yi etkilemez" dedi.
Bitlis'te il merkezi ve ilçe girişlerine monte edilen ses sistemi ve kameralarla oluşturulan "Yüksek Güvenlikli İnsansız Kontrol Noktası" sayesinde bombalı araç, canlı bomba ve teröristler
Muğla’da tutuklanıp İzmir F Tipi Cezaevi’ne gönderilen ’Çiğli Paşası’ Zekeriya Kuzu’nun zaman zaman ifadesine başvurulduğu ortaya çıktı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan soruşturma kapsamında açılan FETÖ Çatı Davası'nın görülme
Keşmir'de 19 hafta sonra Müslümanlar ilk kez cuma namazını kılabildi
Lozan görüşmeleri ve neticeleri ele alındığında, bunların “zafer” ya da “hezimet” benzeri sınıflamalarla değerlendirilmesinin oldukça zor olduğu görülür. Buna karşılık, Türkiye
Şangay İşbirliği Örgütü Avrupa Birliği’ne alternatif olabilir mi? Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Asya Çalışmaları Uzmanı Dr. Altay Atlı kaleme aldı.
El Salvador’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami alarmı verildi.
Denizli'nin Acıpayam ilçesi krom madenin göçük meydana geldi, 1 işçi mahsur kaldı. Kurtarma çalışmalarına başlandı
Macaristan Jobbik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Laszlo Toroczkai'nin belediye başkanlığını yaptığı Asotthalom kentinde cami ve minare yapımı, ezan okunması, burka ve burkini giyilmesi
Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Ahmet Türk, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle sevk edildği mahkemece tutuklandı.
Dolar, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından bir anda geriledi ancak dakikalar sonra gelen AP kararının ardından yine zirve yaptı.
Piyasaların gözü Merkez Bankası'ın yaptığı toplantıdaydı. Toplantıda faiz artırımı kararı alındı, dolar bir anda geriledi.
Mısır entelektüeli, ülkedeki sıra dışı gelişmelerin arkasındaki gizemin uluslararası arenada yaşananlardan ve Körfez'in Mısır üzerindeki etkisinden bağımsız olmadığına inanıyor.