Seçimlere odaklandık ama bu arada ekonomide çok önemli gelişmeler yaşanıyor.
Ali Haydar Haksal- Milli Gazete
Adana'da, estetik operasyon yaptığı aralarında hemşire Merve Keleş'in de bulunduğu 1'i erkek, 4 kişinin hastanelik olmalarına sebep olan sahte estetikçi, cezaevinden ikinci kez kaçtı.
Fransa Başbakanı Philippe, sarı yeleklilerin eylemlerinde çıkan olaylar nedeniyle bin 796 kişinin hapis cezasına çarptırıldığını belirtti.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, bugün partisinin TBMM’de düzenlediği grup toplantısında "Biz kurşunun fiyatını bilmiyoruz" diyerek PKK ile olan organik bağını yine inkar etti. HDP'
Çorum'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyanın önemli altın üreticilerinden Venezuela'nın altını Çorum'da işlenecek" ifadelerini kullandı.
Sri Lanka hükumeti uyuşturucu mafyalarına karşı mücadele için infaz cezasının uygulanacağını açıklayarak, kadrolu cellat alımı için resmi gazeteye ilan verdi.
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun istifa kararı aldığı ve bunu TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e bildirdiği bildirildi.
Edirne F Tipi Cezaevi'nde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden tutuklu kişiye kargoyla gelen takım elbisenin cebinden flash disk çıktı.
Suriye'de rejim ve muhalifler, Astana süreci çerçevesinde ikinci kez alıkoydukları yirmişer kişiyi karşılıklı serbest bırakıldı.
Almanya, PKK ile bağlantılı Mezopotamya Yayınevi ile MIR Multimedia şirketini kapattı. İçişleri Bakanı Seehofer, Almanya'da PKK'nın yasaklı terör örgütü olmasına rağmen aktif olduğu
Gazeteci Fatih Portakal’ın sözleri nedeniyle Fox TV’ye verilen cezaya muhalefet şerhi koyan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) MHP’li üyesi Fırtına, “Kurumun görevi yasakçı,
Tarihinin en ciddi siyasi krizini yaşayan Venezuela'da bugün hükümet ve muhalefet yanlıları yeniden gösteriler düzenleyecek. Bolivar Meydanı'nda düzenlenecek mitinge Devlet Başkanı Maduro
Ankara merkezli 76 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. 2010 yılındaki komiser yardımcılığı sınavı ile ilgili 1112 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Latin Amerika ülkesi Venezuela’da muhalif lider Juan Guaido'nun bazı ulusal ve uluslararası kurumlardan gerekçesiz para aldığı iddiasıyla gelirleri halkında soruşturma başlatıldı.