Yargıtay, MİT tırlarının durdurulması davasında, eski Adana Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık'a 22 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
															
														İstanbul Üniversitesi İstatistik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Haluk Zülfikar, İstanbul seçimlerine bir yaptıkları bir gençlik anketini paylaştı.
															
														CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter paylaşımları gerekçesiyle yarın İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkıyor. Kaftancıoğlu’nun “Cumhurb
															
														Hiçbir netice birkaç nedenle izah edilemez.
															
														Fransa, ABD'den 'Basra Körfezi'nde olası bir askeri harekata NATO'yu sürüklemeyin' talebinde bulundu.
															
														İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını ikinci kez aldı. Belediyedeki devir teslim töreni ise 18.30'da İBB'nin Saraçhane binasında gerçekleşecek.
															
														Ak Parti'nin kalesi olan İstanbul'da büyük bir hezimet yaşamasında önemli bir payı olan bazı sosyal medya hesapları yine yaptıkları paylaşımlarla vatandaşların tepkisini çekmeye devam
															
														Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi, bu hafta ikinci kez geçirdiği rahatsızlık nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı.
															
														Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayid el-Nahyan, Umman Körfezi'nde iki petrol tankerine düzenlenen saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
															
														İçişleri Bakanlığından, Tunceli merkez kırsalında düzenlenen operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
															
														CHP MYK, parti genel merkezinde toplandı.
															
														Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, Birleşmiş Milletler (BM), Avrupa Birliği (AB) ve ABD Kongresine, Kaşık�
															
														Rıza Sarraf davasında yargılandıktan sonra 32 ay hapis cezasına çarptırılan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla tahliye oluyor.
															
														Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında Adana merkezli 17 ildeki 37 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
															
														Edirne'nin Meriç ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan panelvan duvarına çarptı. Katliam gibi kazada 10 kaçak göçmen öldü, 30 kişi de yaralandı. Kapasitenin üzerinde kişi taşıyan ara