Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile Hamas lideri Halid Meşal'e İsrail'in Mescid-i Aksa saldırısını BM Güvenlik Konseyi'ne taşıyacaklarını söyledi.
Karaman Ermenek faciasıyla ilgili son dakika gelişmeleri. Karaman Ermenek Maden Ocağı'nda yeni haberler gelmeye devam ediyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Kudüs'teki politikalarına yönelik eleştirilere verdiği cevapla yine kan kustu.
Filistin, BMGK'dan İsrail'in provokatif eylemleri karşısında sorumluluklarını yerine getirmesini istedi. Bu arada BMGK üyesi Ürdün, İsrail'in tutumunu Konsey Başkanlığına şikayet etti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Caferi ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.
Geçtiğimiz Nisan ayında kaybolan ve 1 gün sonra komşu evin havuzunda ölü bulunan minik Pamir için açılan davada savcı, Pamir'in annesi için 6 yıla kadar hapis cezası istedi.
Dört eski bakanı soruşturan Meclis komisyonunda dinlenecek isimlerle ilgili tartışma yaşandı. CHP'li üyeler komisyonu terk etti. CHP'li üyelerden Erdal Aksünger, Rıza Sarraf'ın hastalık g
KCK Eşbaşkanı Cemil Bayık, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin uçurumun kıyısında olduğunu öne süren Cemil Bayık, "Erdoğan'ın Mursi gibi devrilir" dedi.
CHP MYK'da Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildi.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş, çözüm sürecinin Öcalan ya da hükümet 'bitti' demedikçe devam edeceğini söyledi. Demirtaş, İmralı'ya gitme başvurusuna hükümetten hızlı bir cevap bekledikl
ÖSO, Suriye'nin başkenti Şam'da stratejik bir konuma sahip Doğu Guta Nüfus Müdürlüğü'nü ele geçirdi. Nüfus idaresindeki bilgilere göre Esed rejimi, kontrolünde tuttuğu bölgelerde Sün
Yemen'de gerçekleştirilen hava saldırısında Nebil Dahab ve Şevki El Bedeni yaşamını yitirdi.
Ermenek'te kömür ocağında mahsur kalan oğlu için "Yüzme bilmezdi, suyun içinde ne yaptı" diyerek olayın simgesi haline gelen Ayşe nine, evinin penceresinden hiç ayrılmıyor.
Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli 47 polis hakkında usulsüz dinleme iddiasıyla soruşturma açıldı.
İsrail saldırılarında hasar gören Gazze'deki okullarda eğitim, kış mevsiminin yaklaşmasıyla drama dönüştü