Etiyopya Başbakanlık Ofisi, 1 buçuk yıldır Suudi Arabistan'da gözaltında bulunan milyarder iş adamı Muhammed Alamoudi'nin serbest bırakıldığını duyurdu.
Afganistan Taliban Hareketi Sözcülüğü, ABD ile yürütülen müzakerelere ilişkin, "ABD ülkemizden çekilmeyi kabul ederse diğer konuları masaya getiririz' dedi.
Güney Afrika Cumhuriyeti, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu tanımaya devam edeceklerini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Antalya'da yaşanan hortum felaketinde zararın 100 milyon lira civarında olduğunu ifade ederek, her türlü
TSK obüsleri, Azez ve Mare cephe hatlarında YPG'li teröristlere ait mevzileri hedef aldı. Obüs atışları sonucunda örgütün saflarında çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildi.
Antalya’da Perşembe günü Kemer, Kumluca ve Firike ilçelerinde yaşanan hortumun yaraları sarılmaya çalışılırken ikinci dalga dün geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2 kişi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu operasyonuyla ilgili olarak çok önemli bir bilgiyi paylaştı. Soylu, '2018 Aralık ayı başında Erzincan’da o gün için tek seferde Cumhuriyet
Murat Bardakçı- Habertürk
Ahmet Taşgetiren- Karar
Meksika sınırına yapılması planlanan duvar konusundan dolayı 35 gündür kapalı olan federal hükümetin AND'ye maliyetinin 6 milyar dolar olduğu belirtildi.
ABD'nin New York eyaletinde Venezuela lideri Maduro'yu destekleyen bir grup, “Emperyalist saldırgan ABD” sloganları ile ABD yönetimini protesto etti.
Fiji’de 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
ABD'nin Louisiana eyaletinde yaşanan iki ayrı silahlı saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti.
Fransa’da Sarı Yelekliler 11’inci kez sokağa çıktı. Ülke genelinde gösteriler düzenleyen eylemciler gece de "Sarı Gece" adıyla eylemlerine devam ediyor. Gösterilere katılan 66 yaşınd
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Irak'ın kuzeyinde Türk üssüne yapılan saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.