Sosyal Medya

Güncel

Bakan Soylu açıkladı: Dün polis uçağıyla gözleri bağlı şekilde Erzurum’a getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu operasyonuyla ilgili olarak çok önemli bir bilgiyi paylaştı. Soylu, '2018 Aralık ayı başında Erzincan’da o gün için tek seferde Cumhuriyet tarihinin en büyük yakalaması olan bin 271 kilo eroin yakalamasını gerçekleştirdik' dedi, söz konusu organizasyonun liderinin ise dün gözleri kapalı halde Erzurum'a getirildiğini duyurdu.



Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuÅŸturucu yakalamasının 2018 Aralık ayında gerçekleÅŸtiÄŸini duyurdu.

Bakan Soylu, 'Ä°ÅŸin organizatörü ve lideri de dün akÅŸam saatlerinde Ä°stanbul’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yurt dışına kaçarken yakalandı ve polis uçağıyla gözleri baÄŸlı ÅŸekilde Erzurum’a getirildi' dedi.

"ERZURUM'DA TARÄ°HÄ° YAKALAMA"

Yapılan uyuÅŸturucu operasyonları hakkında deÄŸerlendirmede bulunan Bakan Soylu, “2018 Aralık ayı başında Erzincan’da o gün için tek seferde Cumhuriyet tarihinin en büyük yakalaması olan bin 271 kilo eroin yakalamasını gerçekleÅŸtirdik. Yine 2018’in son günlerinde Ä°psala Sınır Kapısı’nda 1,5 ton esrar yakalandı. Ve iki gün önce Erzurum’da bin 535 kilo eroin yakalamasıyla Cumhuriyet tarihinin yeni bir rekoru daha kırıldı. Bu olayı kamuoyu ile paylaÅŸmadık, iÅŸin ucuna ulaÅŸmak istediler. Hemen ilgili istihbarat çalışmalarıyla birlikte iÅŸin organizatörü ve lideri de dün akÅŸam saatlerinde Ä°stanbul’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yurt dışına kaçarken yakalandı ve polis uçağıyla gözleri baÄŸlı ÅŸekilde Erzurum’a getirildi” dedi.

KonuÅŸmaların ardından Bakan Soylu’ya üzerinde narkotik ÅŸehitlerinin isminin yer aldığı bir plaket hediye edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.