63 maddesi geri çekilen tasarı Meclis'te büyük kavgalara neden olan 69 maddeyle yasalaştı. Düzenleme, polise yargı kararı olmadan 48 saate kadar gözaltı ve telefon dinleme hakkı, eylemlerd
Suudi Arabistan'ın öncülüğünde Yemen'de Husilere yönelik başlayan operasyona destek veren Mısır yönetimi, dört savaş gemisini Aden Körfezi'ne yolluyor.
Rasulullah’ın (sav) sünnetini ihya edip hayata geçirmek, bidatten ve bidatçilerden kaçınmak, İslâm davetini yeryüzüne yaymak, sünneti öğrenmek ve öğretmek, ilmi öğrenir ve öğretirk
Avcılar istikametine sefer yapan 34 numaralı hatta hizmet veren metrobüste çıkan yangın sonrasında yolcuları zamanında tahliye eden araç sürücüsünün ödüllendirileceği bildirildi.
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, yeni hükümeti kurma görevini, seçimlerden birinci çıkan Likud Partisi'nin lideri ve Başbakan Netanyahu’ya verdi.
Torba kanun teklifi ile yeni doğan birinci çocuk için 300, ikinci çocuk için 400, üçüncü ve sonraki çocuklar için 600 Türk Lirası doğum yardımı getirildi. Çeyiz ve konut yardımı da
Cumhurbaşkanı Hadi'nin çağrısına yanıt veren Suudi Arabistan ve bölge müttefikleri Yemen'e yönelik askeri operasyon başlattı. 10 ülkenin katıldığı operasyonda İran destekli Şii Husi
AKP Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş yasalaşmasını hızlandırmak için 63 maddesi komisyona geri çekilen iç güvenlik paketinin kalan maddelerinin Perşembe günü Meclis Genel Kurulu'na geti
Hamas'tan yapılan açıklamada örgütten bir heyetin Suudi Arabistan'a gidip temaslarda bulunduğu iddiaları yalanlandı.
ABD'nin Teksas eyaletinde, Müslümanları hedef alan tasarı, Müslüman toplumun tepkisine neden oldu.
ABD'nin Teksas eyaletinde, Müslümanları hedef alan tasarı, Müslüman toplumun tepkisine neden oldu.
Terörist İsrail hükümeti vatandaşlarını aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 40 bölgeye seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
ABD’nin Utah eyaletinde zehirli iğneyle idamda kullanılan ilaçların sağlanamaması durumunda ölüm cezasının idam mangası tarafından infaz edilmesine karar verildi.
Avusturya İçişleri Bakanlığı, Almanca İslam Devleti'nin kısaltması olan 'IS' harflerinin plakalarda kullanılmasını yasakladı.
BM İnsan Hakları Özel Raportörü Wibisono, "Gazze'deki vahşetin boyutları, İsrail'in uluslararası hukuka bağlılığı konusunda şüphe uyandırıyor" dedi.