İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in Kaşan Temsilcisi, “İsrail’in, İran sınırlarını da kapsayan bir Kürdistan devleti kurma planı” olduğunu belirtti.
Filistin yönetimi, Fransa'nın barış görüşmelerinin yeniden başlaması için girişimde bulunacakları yönündeki açıklamalarından duyulan memnuniyeti dile getirdi.
Polonyalı gaz şirketinin Rusya’ya olan bağımlılığını azaltmak için Norveç’e uzanan bir doğalgaz boru hattı inşa etmeyi planladığı bildirildi.
Esed'in görüşmelere gönderdiği heyette, Abdullah Öcalan'ın 20 yıl tercümanlığını yapmış, PKK'nın kurucularından Ömer Osi de var.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suudi Arabistan'a gerçekleştirdiği 3 günlük resmi ziyaretin ilk gününde kutsal toprakları ziyaret etti.
Batı, savaş ve istila formülü olarak kullandığı “IŞİD’le mücadele” bahanesiyle Libya’ya saldırmaya hazırlanıyor. ABD Başkanı Obama, Libya'da IŞİD’e karşı savaş talimatı verir
Nijerya'da, Boko Haram'ın üyesi olduğu belirtilen çocuk yaşlarında bir intihar bombacısı en az 20 kişiyi öldürdü.
Hollanda hükümeti, hava kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Suriye'deki IŞİD hedeflerini vurmasını kabul etti.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "SAAB firmasının 4 modelinin fikri mülkiyet haklarını 40 milyon avroya satın aldık. Biz bu sayede verdiğimiz paradan çok çok daha önemli, zamanı
İHH tarafından 81 ilde uygulanan proje kapsamında, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı ilk dönemi itibarıyla okullar ve Kur’an kurslarında toplanan nakdi yardımlarla 21 bin 347 yetim çocuğa d
İstanbul'daki Fransız Kültür Merkezi "Osmanlı Devleti Lûgatı" isimli bir kitabın tanıtım toplantısına evsahipliği yaptı. Kitap 700 maddeden oluşuyor.
Danıştay Başsavcılığı, ortaokul ve liseler ile çok programlı liselerde başörtüsü serbestliğini getiren yönetmeliğin iptalini istedi.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, pazar günü Suriye muhalefeti ile görüşmelere başlayabileceklerini söyledi.
Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan De Mistura, Cenevre'de Suriye rejiminin BM'deki daimi büyükelçisi Beşar Caferi ile bir araya geldi. De Mistura, diğer gruplarla da iletişim
Hollanda hükümetinin, Suriye'de IŞİD'i vurmaya karar verdiği bildirildi.