Endonezya'da binlerce kişi, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya düzenlediği saldırıyı başkent Cakarta'daki ABD Büyükelçiliği önünde protesto etti.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 6-7 Ekim olaylarından sonra Kürtlerin HDP’nin samimiyetini sorguladığını söyledi. “Eylem yapanlara en çok karşı çıkan HDP olması gerekird
Antalya'nın Korkuteli İlçesinde 5 Suriyeli çocuk, odanın içerisine koydukları soba kovasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti.
Mısır'da hükümetin terörle mücadele programı, rejim aleyhtarları, sanatçılar ve eylem gruplarını endişelendiriyor. Programın aslında kendilerine karşı kullanılacağını savunuyorlar
Friedrich Ebert Vakfı’nın raporuna göre, aşırı sağa yönelik destek ülke genelinde sadece yüzde 2,5 oranında arttı. Ancak mülteci, Müslüman ya da işsiz gibi belirli gruplara toplumsal
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu İnsan Hakları Komitesi, Myanmar'a Arakan’daki Müslüman azınlık Rohingyaların vatandaşlık haklarını vermesi çağrısında bulundu.
Vatikan, IŞİD militanlarının ay sonunda Türkiye'yi ziyaret edecek olan Papa Francesco'ya bir insansız hava aracıyla (İHA) suikast düzenleme-sinden endişeli.
İdris Naim Şahin'in kurucuları arasında yer aldığı Milad Partisi'nin logosu ile ilgili Milat Gazetesi'nden çok sert bir açıklama geldi.
Hükümet, Alevi açılımına hazırlanıyor. Önce güven ortamı sonra yasal düzenleme gelecek.
Gül, Press TV'de yayımlanan "Türkiye, Erdoğan yönetimi altında başarısız olmaya mahkumdur" başlıklı haberde yer alan iddiaları yalanladı.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, "Kutsallarımıza, camilerimize ve kiliselerimize yaklaşmayın çünkü bu, nerede sonlanacağı bilinmeyen bir patlamaya yol açar" dedi.
ABD Devlet Başkanı Yardımcısı Joe Biden, "ülkesinin Kırım'ın Rusya'ya ilhakını tanımadığını ve hiçbir zaman tanımayacağını" ifade etti.
CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "MİT" açıklamasına ilişkin bir soru üzerine kullandığı "Biz yeteri kadar karışığız zaten. M�
Genel Enerji İcra Kurulu Başkanı Mehmet Sepil, Türkiye'nin şu an İran ve Rusya'dan 12-13 dolara aldığı gazı, Kuzey Irak'tan gelecek hatla birlikte 2018'de 7 dolara alacağını, bunun Türk
ABD Temsilciler Meclisi'ndeki Cumhuriyetçiler, sağlık reformu yasasının uygulamasıyla ilgili Obama yönetimine dava açtı.