Kırım Enerji Bakanı Svetlana Borodulina Ukrayna'nın bölgeye enerji akışını kestiğini açıkladı
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Kürt sorununu sadece siyasi metotlarla çözmeye çalışması gerektiğini bildirdi.
Vahdetin salon toplantıları ile değil kardeşlik ve ahlak ile kurulacağını belirten Mehmet Görmez, bugün yeni Filistinler oluştuğunu söyledi
Hindistan, İsrail ile ortak geliştirdiği uzun menzilli bir füzeyi test etti
Anayasa Mahkemesi, MİT'in yetkilerinin genişletilmesini öngören Kanunda yer alan bazı düzenlemeleri iptal etti
Cizre Devlet Hastanesi çalışanı Abdülaziz Yural, ayağından vurulan bir kadına yardım etmek istediği sırada açılan ateşin hedefi oldu. Başından vurulan Yural yaşamını yitirdi.
Kar yağışı sebebiyle öğrenciler İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı.İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açı
İstanbul'da kar tatili isteyen öğrenciler Twitter üzerinden Vali Vasip Şahin'i mesaj yağmuruna tuttu. Birbirinden ilginç tweetler atan öğrenciler okulların tatil edilmesini istedi.
Almanya'nın en kalabalık eyaleti Kuzey Ren Vestfalya'da (NRW) oturumu bulunan Türkler, yerel seçimlerde AB vatandaşlarına tanınan oy kullanma hakkının kendilerine de verilmesi için imza kamp
Kiraladığı otomobille Bosna Hersek'teki Mostar Köprüsü'nden geçmeye çalıştığı iddia edilen Türk aranıyor.
Rusya’nın Dağıstan bölgesindeki tarihi kaleyi gezen yerli turist grubuna açılan ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, daha önce yaşanan "parti kapatma", "milletvekilliği düşürülme" konularından olumlu bir sonuç alınmadığını belirterek, "HDP'ye de çok tarihi bir
Sisi'ye yakınlığı ile bilinen Mısırlı gazeteci ve televizyon programcısı Ahmed Musa, Türkiye ve Erdoğan hakkında skandal açıklamalarda bulundu. "Yeni yılın ne getireceğini bilemeyiz"
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, Kocaeli merkezli 8 ilde yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında daha önce mahkemeden adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 12 şüpheliden 4'ü ile F
Rusya'da domates tane ile satılmaya başladı. 1 domates 6 TL'ye satılırken Rus tüketicilerin zor durumda kaldığı gözler önüne serildi.