CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel'de patlamasının ardından hükümeti eleştirdi.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Belçika'nın başkenti Brüksel’de meydana gelen saldırılardan sonra yardım yapmaya hazır oldukları mesajını verdi.
Rusya’da yoksulluk sınırı altında yaşayanların sayısı son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşarak 19,2 milyona ulaştı
Belçika'daki saldırılar sebebiyle Müslümanalrı suçlayan Trump, ABD'nin ve Batılı ülkelerin 'cihad gruplarına' karşı savaşı sertleştirmesi gerektiğini söyledi
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Figen Rençber, Türkiye'deki tüm muhtarlara bir hesaba para yatırılması konusunda mesaj geldiğini belirterek, bu mesajın dolandır�
Diyarbakır’da bir polis memurunun şahsi aracının altına uzaktan kumandalı el yapımı bomba yerleştiren teröristlerin hain planı, polisin dikkati sayesinde önlendi.
Belçika’nın Brüksel kentinde peş peşe meydana gelen 3 patlama sonrası Belçika Hükümeti’nin ölü ve yaralı sayısını gizlediği öne sürüldü.
Brüksel'de art arda gerçekleştirilen 3 terör saldırısının tanıkları, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.
CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Uslu, Erdoğan'ın Belçika'yı terörle tehdit ettiğini ve bunun gerçekleştiğini söyledi.
HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş, CHP'nin de Atatürk'ün Kurtuluş savaşında Kürtlerle ittifak kurduğu gibi Kürtlerin yanında yer alması gerektiğini söyledi
Belçikanın tamamında güvenlik alarmı seviyesi 4'e çıkarıldı
Belçika hükümeti 'halka bulunduğunuz yerde kalın,sokağa çıkmayın' mesajı verdi
Güvenlik güçlerinin operasyonlarına karşı PKK’lı teröristlerin kullandığı ağır silahlar arasında Rus yapımı ‘Katyuşa’ roketi ile dış güçlerin desteğiyle geliştirdikleri makin
Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcı zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etti: 1 şehit 9 yaralı.
ABD’de tutuklanan iş adamı Rıza Sarraf’ın Türkiye’deki avukatı konuştu. Av. Yıldırım, müvekkili Sarraf’ın cumartesi tatil amaçlı eşi ve kızı ile Miami’ye gittiğini söyledi. Av.