Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz, "Putin, Türkiye ile bir kriz ortamı oluÅŸturarak hem iç hem dış politikada ömrünü uzatmaya çalışıyor."
Afrin’de iki üst düzey PYD'liyi öldüren Cemil Karmo, saldırıyı, PYD tarafından 59 direnişçinin katledilmesine misilleme olarak gerçekleştirdiğini söyledi. Öldürülen iki miltanın dah
Yemen'in başkentindeki Sana Üniversitesi'ne bağlı bir fakültede meydana gelen bombalı saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı bildirildi.
Rusların zulmünden hicret ederek ülkemize sığınan Kafkas-Çeçen uyruklu muhacirlerin İstanbul Kumkapı Yabancılar şubesindeki sebepsiz bekleyişleri devam ediyor.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, BM verilerine göre 400 bin kişinin hayatını kaybettiği iç savaşta rejim hapishanelerinde son 5 yılda 60 bin kişinin öldüğünü açıkladı. Gözlemevi ta
Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümet'i Beştepe'de açıkladı. 26 bakandan 8'i yeni kabinede yer almadı. Kabinede kalan 18 bakandan 4'ünün; Fikri Işık, Lütfi Elvan, Nabi Avcı ve İsmet
CHP Grup Başkanvekili Altay, partisini eleştiren ve dokunulmazlıkların kaldırılması için CHP'den destek isteyen HDP'ye "HDP'nin açacağı imza föyünde bir tek CHP'linin imzası olmayacak. O
PKK ile 24 Temmuz 2015'te başlayan çatışmalarda bugüne kadar 483 şehit verildi, 2 bin 859 güvenlik görevlisi yaralandı. Aynı dönemde 2 bin 583'ü yurt içinde, 2 bin 366'sı yurt dışında
Okul öncesinden üniversiteye kadar eğitim silbaştan düzenleniyor.
Dokunulmazlıkların kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifinin kabul edilmesini hazmedemeyen HDP imza kampanyası başlattı.
Irak ordusu tarafından Felluce kentine düzenlenen bombardıman sonucu 5'i çocuk 2'si kadın 9 sivil öldü, 23 sivil yaralandı.
Terör örgütü IŞİD’in resmi sözcüsü Ebu Muhammed Adnani'nin 31 dakikalık bir ses kaydı ortaya çıktı.
TBMM’ye sunulan torba tasarıyla devlet üniversitelerinde öğretim üyesi altyapısının sağlamlaştırılması için emeklilik yaşı 75'e çıkarılıyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yumurta attığı iddia edilen Ekrem A. yakalandı.
AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, yeni Bakanlar Kurulu listesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuyor.