FETÖ'cü cuntanın kalkıştığı darbe girişiminin ardından Özellikle Washington ve Brüksel sessiz kalmıştı. Amerika The New York Times gazetesinde yayınlanan bir analizde 'Türkler tek bir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'da FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde hedef olan Genelkurmay Başkanlığına geldi.
25 Aralık soruşturması kapsamında dinlenen siyasetçiler ve işadamlarının şikayeti üzerine, bu soruşturmanın savcısı Muammer Akkaş ve dinleme kararlarını imzalayan dönemin hakimleri S
Darbe girişimi sırasında çıkan çatışmada vücuduna 7 kurşun isabet etmesine rağmen direniş göstererek kışlasını darbe yanlısı askerlere teslim etmeyen Kartaltepe Kışlası Komutanı
FETÖ/PDY'nin 25 Aralık soruşturması kapsamında usulsüz dinleme yapmasına ilişkin eski savcı Akkaş, hakimler Karaçöl ve Uyar hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Akkaş hakkında
Darbe soruşturmasında Akıncı Üssü’nde Gülen Cemaatinin ikinci sorumlusu olduğu savcılıkça tespit edilen Hakan Çiçek’in de darbe girişimi sırasında üste olduğu ortaya çıktı
Darbe girişimine karşı koymak için gittiği Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan Yasin Naci Ağaroğlu’nun ablasından son isteği dua oldu.
Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Zeman, Müslüman ülkelerden gelen sığınmacıların Çek Cumhuriyeti'ne kabul edilmemesi gerektiğini savundu.
Ömer Halisdemir ile Özel Kuvvetler Komutanlığında 2 yıl görev yapan silah arkadaşı eski uzman çavuş Abdullah Çelik, komutanını anlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülen örgütü ile ilgili "Bu hain örgütün gerçek yüzünü önceden ortaya dökememenin üzüntüsü içindeyim. Bundan dolayı hem Rabbimize, hem milletimize verecek
Yarbay Ali Tatar'ı ikinci kez ifadeye çağırıp intiharına yol açan dönemin özel yetkili savcısı Süleyman Pehlivan, İzmir'de teslim oldu.
Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) 3 öğretim üyesinin, formasyon programı kapsamında ’koordinasyon hizmeti’ olarak 2 yıl boyunca ayda 55’er bin lira aldığı tespit edildi.
Darbe gecesi öldürülen FET֒cü Tuğgeneral Terzi’nin Özel Kuvvetler’in operasyonlarını yönettiği Suriye’de PKK lehine çalıştığı öne sürüldü.
Bursa'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda,polis baskınlarında ve öncesinde yapılması gerekenlere ilişkin liste ele geçirildi.
Darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü'nde yaşamını yitiren er Kurtuluş Kaya'nın halka ateş etmediği için komutanı tarafından vurulduğu ortaya çıktı.