Başbakan Yıldırım, Fırat Kalkanı operasyonuna işgal benzetmesi yapan Der Spiegel'e "Kürtlerin hedef alındığı kuyruklu yalan" yanıtını verdi.
Terör örgütü IŞİD'den temizlendikten sonra kontrolün ÖSO'ya geçtiği Cerablus'ta, halk Türkiye'ye teşekkür ediyor.
15 Temmuz'un üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen Türkiye'nin bütün girişimlerine rağmen, İngilizler Gülen'in darbe girişimini yeni anladı.
Erzurum'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan esik Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Cerablus'ta kontrolün sağlanmasından sonra Türkiye'ye dönen Türk tankları çok farklı bir şekilde tekrar Cerablus bölgesine intikal etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki hain saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
Cerablus’un kısa bir sürede DAEŞ’ten geri alınması,bölgenin 3 yıldır neden örgütten temizlenemediği sorusunu akla getirdi. Uzmanlara göre bu küresel bir oyundu ve Fırat Kalkanı ile so
Vietnam'da bir kadın, sigortadan tazminat alabilmek için kolunu ve bacaklarını kesti. Ancak gerçek ortaya çıktı.
Terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan "Fırat Kalkanı" operasyonu, yurtlarından edilen Suriyeli Türkmenleri umutlandırdı.
TSK’nin Suriye’de yürüttüğü “Fırat Kalkanı” operasyonu Batı medyasında haber ve yorumlara konu olmaya devam ediyor.
Terör örgütü PYD kontrolündeki Cerablus Askeri Meclisi, TSK ve ÖSO'nun Cerablus'un güneyine yönelmesi durumunda, müdahale edeceklerini açıkladı.
Cizre'de gerçekleşen saldırıyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 70'in üzerinde yaralının bulunduğunu, yaralı olanlardan 4'ünün durumunun ağır olduğunu söyledi.
Cerablus'da bölgesinde DAEŞ başta olmak üzere terör örgütlerinin yarattığı tehdidi bertaraf ederek sınır güvenliğini artırmak ve Koalisyon Güçlerine destek vermek amacıyla iki gün �
Eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz’in mal varlıklarına el koyma kararı verildi
Esad güçlerinin kuşatması altındaki Deraya'da taraflar kentin tahliyesi için anlaştılar