İsrail'in Kudusü başkent ilan etmesi ve Mescidi Aksa'da yapılan zulme karşılık Türk hackerlar terör devletine karşı sessiz kalmadı.
Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı ve eski Odessa Valisi Mihail Saakaşvili serbest bırakıldı.
CHP'li Beşiktaş Belediyesi, Mevlana'yı anmak için düzenlenen Şeb-i Arus etkinliğiyle, Hristiyan bayramı olan Noel etkinliğini bir arada düzenleme kararı aldı. Karar büyük tepki çekti.
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine düzenlenen hava harekatında, saldırı hazırlığındaki 12 PKK'lı etkisiz hale getirildi.
Başbakan Binali Yıldırım Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, 'Sayın Putin'in bugün Türkiye'de olması tesadüfi değildir. İİT Zirvesi İstanbul'da toplanıyor. Mesele çok ciddidir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Külliye'deki görüşmesi sona erdi. İki lider ortak basın toplantısı düzenledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi sona erdi.
Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi’nin gözaltı süresi çıkarıldığı askeri mahkeme tarafından 3 gün uzatıldı.
Kripto para piyasasının en çok yatırım alan üyesi olan Bitcoin'e Deutsche Bank başekonomisti Torsten Slok'tan uyarı geldi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararının yapıcı olmadığını ve çatışmanın fitilini ateşleyebileceğini
Terör devleti İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu, AB'den beklediği destek ve muameleyi göremeyince Juncker'le görüşmesini iptal ederek Brüksel'den ayrıldı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi. Rus lider bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşüyor...
Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) Genel Direktörü Pierre Krahenbühl, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararıyla
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Suriye'den çekilme açıklamasının ardından Kremlin sözcüsü Peskov, çekilmenin ne kadar süreceğini açıkladı.
Terör örgütü PKK'nın tüm eylemlerine seyirci kalan Almanya, konu İsrail olunca gerçek yüzünü gösterdi.