ABD Başkanı Obama, Antalya'da düzenlenecek G20 zirvesine katılmak üzere 14 Kasım'da Türkiye'ye gidecek.
Türkiye'nin olmadığı bir denklemde Suriye probleminin çözülemeyeceğini söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Fırat'ın kuzeyine PYD geçmeyecek. Geçtiği anda vururuz dedik, 2 kere de vurdu
Suudi Arabistan'ın Necran kentinde bir camiye yönelik intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.
Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, çok kritik bir süreçte Güney Kıbrıs’a önemli bir ziyaret gerçekleştirerek Güney Kıbrıslı mevkidaşı İoannis Kasoulidis ile bir araya geld
Prof. Noam Chomsky , 'Buna bir kez bile inanmadım çünkü Avrupa son derece ırkçıdır. Türklerin kendileriyle eşit bir şekilde Avrupa sokaklarında yürümesini istemezler' dedi.
Afganistan’ın kuzeydoğusunda 7,5 büyüklüğünde meydana gelen depremde son belirlemelere göre en az 135 kişi hayatını kaybetti.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi ile İpek Koza Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasına karar verildi.
Siyaset Bilimci Arif Keskin, Türkiye ile İran arasındaki ilişkilerin Suriye ve bölgedeki diğer gelişmelerin paralelinde değişkenlik gösterebileceğini savundu. Keskin'e göre iki ülke iliş
Rusya, Akdeniz sineği bulunduğu gerekçesiyle Türkiye'den ithal edilen 24,5 ton mandalinanın ülkeye girişine izin vermedi.
Özgür Suriye Ordusu’nun sözcülerinden İssam el-Reis, Rusya’nın Suriye’deki ÖSO hedeflerini vurmaması gerektiğini söyledi.
Sosyal medyada yapılan çağrılar… Sandık yerine tatili tercih edeceklere sitem etmeler… Tatil mi sandık mı sorusunun yanıtı turizmcilere göre kesinlikle sandık. Türkiye Otelciler Federasy
Genci, gençliği konuşmak her zaman zor olmuştur. Çünkü her türlü örneği rahat bir şekilde verebilecek bir pozisyonu taşıyor.
Afganistan, Pakistan ve Hindistan'ın birçok şehrinde hissedilen depremde hasar tesbit çalışmaları devam ediyor, ilk belirlemelere göre Pakistan'da 29 kişi, Afganistan'da ise 12 kişi hayatın
Aydın'da terörle mücadele ekipleri sabaha karşı YDG-H üyesi olduğu iddia edilen kişilere operasyon düzenledi.
Çocukların gelişim düzeylerine uygun şekilde öğrenebilmeleri için üç temel koşula sahip olmaları gerekir. Bunlar; normal sınırlarda zekâ düzeyi, dikkat ve öğrenme becerisidir.