Yerel mahkeme yeniden yargılama sonucunda İhya-Der davasında beraat kararı verdi
Hizbullah'ın ilk genel sekreteri Suphi Tufeyli, Halep'teki drama dikkat çekerek "Kerbela bu yıl Halep'tir" ifadesini kullandı.
Anna Katharina Schaffner birkaç yıl önce yorgunluk salgınının kurbanları arasına girmiş, yaptığı her şeyde bir "ağırlık hissi" duymaya başlamıştı. En basit işler bile bütün ener
Irak'ta İbadi hükümetinin Başika ile ilgili açıklamarına Kürdistan İslami Toplum Partisi sözcüsü Hemed tepki gösterdi. Komela sözcüsü Hemed yaptığı açıklamada "DAEŞ ile mücadele
Gerek Irak, gerekse Suriye meselesinde “bölge dışı güçler” yerine “bölge ülkeleri”nin bir araya gelerek çözüm bulması gerektiğini öteden beri söyleyip duruyoruz.
Dışişleri kaynaklarından alınan bilgilere göre Hava Savunma Sistemi ihalesinde Rusya'dan da teklif alınacağını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23. Dünya Enerji Kongresi'nde Ortadoğu barışı için işbirliği çağrısı yaptı. "Gelin el ele verelim" diyen Erdoğan, Türkiye'nin 3. nükleer santral i
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 1999 yılı sonrası atanan öğretmenlerle ilgili soruşturma başlattı.
İdam Cezasına Karşı Dünya Günü münasebetiyle yerel ve uluslararası kuruluşlar Mısır'daki idam cezasına karşı kampanya başlattı.
Musul operasyonuna dair belirsizlik ve güç siyaseti devam ederken, bu operasyona dair asıl sorulması gereken soru es geçiliyor.
Hamas, Batı Şeria direnişçilerine, İsrail ile mücadelede yeni bir döneme hazırlanma çağrısında bulundu.
Bursa'da merkez Osmangazi ilçesinde tam gün eğitim veren Şehit Onbaşı Tolga Taştan İlkokulu’nda bu yıl öğrencilerin öğle tatilinde okul dışına çıkışlarının yasaklanması yemek s
‘Bir Ambulans Bin Yaşam' projesi kapsamında Avrupa'daki bağışçılardan sağlanan 24 ambulans, Suriye'ye gönderilmek üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'na ulaştı.
HDP, Şemdinli'deki PKK saldırısıyla ilgili açıklama yaparak, "Partimiz, nereden ve kimden gelirse gelsin her türlü şiddete karşıdır ve bu ilkesel duruşundan asla taviz vermemektedir. Yaş
Rusya, Baltık Filosu’nun lojistik tatbikatlarını gerekçe göstererek Kaliningrad bölgesine “İskender-M” füze sistemlerini yerleştirdiğini açıkladı.