Fransa'daki protestolarda yeni gelişme yaşandı.
Suudi Dışişleri Bakanı Adil el Cubeyr, "Kaşıkçı cinayetinde adı geçen 2 şüpheli Türkiye'ye iade edilmeyecek" açıklamasında bulundu.
Almanya'da iç istihbarattan sorumlu olan Anayasayı Koruma Teşkilatının (BfV), Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin (DİTİB) ülkedeki faaliyetlerini takibe almayacağı belirtildi.
Kayseri 4. Kişisel Gelişim Zirvesi kapsamında "İdame-i Hayat" konulu konferansa katılan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Yuva kurduğunuzda, çocuk büyüteceğiniz zaman büyük şehirlerde
BBP lideri Mustafa Destici, Fransa'daki eylemleri yapan sarı yeleklilerin en ön saflarında PKK, PYD, YPG unsurlarını gördüklerini belirtti.
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Belediye'nin borçlarından bahsederken, AK Partili Çayırova Belediyesi'nin 60 milyon TL'lik borcunu ödemesini ve yatırıml
Ukrayna Güvenlik Konseyi (SBU), Fransa'daki hükümet karşıtı protestoların organizasyonunda Rus istihbaratının dahli olduğunu iddia etti.
ABD Nükleer Güvenlik İdaresi'nin W78 termonükleer savaş başlığı geliştirme programını yeniden başlatacağı belirtildi.
Uşak'ın Banaz ilçesinde bir köy muhtarı, palamutların toplanması ve satışı için fabrikayla sözleşme imzalayarak, köyüne yıllık ortalama 40 bin liralık gelir kapısı açtı.
İngiliz parlamentosu bu hafta Brexit Anlaşması'nı oylamaya hazırlansa da ülkenin AB ile geleceği konusundaki belirsizlik sürüyor. The Times gazetesi, May'in parlamentodaki dengeleri son ana k
Eskişehir'de FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan, kaldıkları evlerde, tanınmamak için kullandıkları takma bıyık ve peruk ele geçirilen 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, DHKP-C terör örgütünün hücre evine düzenlenen operasyonda, 29 yaşındaki A.İ. gözaltına alındı.
CHP Ankara adayını henüz belirleyemezken, kulislerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım'ın öne çıktığı konuşuluyor. Çarşamba gününe kadar Ankara aday
New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı Jared Kushner'in Prens Selman ile 10 Ekim'de sadece bir kez telefonda görüştüğü ve Kushner'in Selman'a krizi nasıl atlatacağına
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, daha önce de yapılan Suriye Zirvesi'nin devam etmesini istediklerini fakat henüz tarihin belli olmadığını belirtti.