Irak Başbakanı İbadi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki referandumu yapan yetkililere karşı gereken tedbirleri artıracaklarını söyledi.
İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumuna ilişkin, "Hükümet olarak Irak'ın toprak bütünlüğünü destekliyoruz." ifad
Beyaz Saray Sözcüsü Sanders, "DEAŞ'ı ortadan kaldırmak ve İran'ı püskürtmek için birleşik bir Irak olmasını ümit ediyoruz." dedi.
Katar yönetimi, Fetih ile Hamas arasında uzlaşının sağlanmasına tam destek verdiğini belirtti.
Kalkınma Bakanı Elvan, "İİT'nin kurulması reaksiyonel bir hareketten ziyade, istişare, dayanışma ve samimiyet gibi temel İslami değerlerin kurumsallaşmasıdır" dedi.
Vatikan'da 62 muhalif Katolik, Papa Franciscus'u 'sapkın' düşünceleri yaymakla suçladı. Vatikan, Papa'nın suçlandığı mektubun yayımlandığı siteye erişim engeli getirdi.
FBI'ın yayımladığı rapora göre ülke genelinde cinayet oranları bir önceki yıla oranla yüzde 7,9 arttı.
Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Johnson, ülkesinin Irak Kürt Bögesel Yönetimi'nin (IKBY) tüm tepkilere rağmen bugün düzenlediği referandumu desteklemediğini ve Irak’ın toprak büt�
Tutuksuz sanık Türkan, polis aramasında çantasından çıkan ve "Kumpas. Açık arıyorlar bulamıyorlar, sadece dernek üyeliği, hiçbir suçlamayı kabul etmeyin." yazılı notu kendisinin yazd
TSK tarafından Silopi/Habur bölgesinde icra edilmekte olan tatbikatın üçüncü safhasının 26 Eylül'de Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı birliklerin de katılımıyla yapılacağı bildirildi.
FBI'ın yayımladığı rapora göre ülke genelinde cinayet oranları bir önceki yıla oranla yüzde 7,9 arttı
Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sınır birliklerine takviye amaçlı gönderilen komando birlikleri ve zırhlı araçlar bölgeye ulaştı.
Kırklareli ve Tekirdağ'da salı ve çarşamba günü için sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenildiği belirtilerek, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşlar uyarıldı.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel hayatını kaybetti.
Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, "(Arakanlı Müslümanlar) Durumları vehametini koruyor, eğer yardımlar hızlı bir şekilde arttırılmazsa, krizin çok dah