Batman’ın Sason ilçesinde PKK’nın kullandığı sığınakta, kafatasında mermi girişi olduğu tahmin edilen delik yer alan bir iskelet bulundu.
TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişiklik teklifinin "olağanüstü hal yönetimi" başlığı altındaki 12. maddesinin görüşmelerine başlandı.
HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım, Siirt'in Şirvan ilçesinde özel sektöre ait bir bakır madeninde meydana gelen ve 16 işçinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından maden ocağındaki
Halep'in merkezi ile tarihi bölgenin bulunduğu Eski Halep kısmı ve Şaar, Bostan El Kasr, Selahaddin gibi doğu mahalleler Rusya ve Türkiye’nin öncülüğünde sağlanan ateşkesin ardından y�
Vatikan'da açılan ilk Filistin Büyükelçiliği'nin penceresinden bakan Mahmut Abbas'ı görüntülemeye çalışan foto muhabiri pencereye tırmandı.
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bulunan bir limandan sızan yakıt denizde kirliliğe yol açtı. Denize sızan yakıt Körfez ve Derince sahiline kadar ulaşırken, denizde bulunan canlılar büyük
Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) çalışan 3 kişi gözaltına alındı.
Türkiye, Rusya ve İran’dan yetkililer, Astana’da düzenlenecek Suriye zirvesinin çerçevesini belirlemek üzere Moskova’da bir araya geldi. Mevcut ABD yönetimi Astana görüşmelerine davet edi
Şişli Etfal Hastanesi'nin çocuk yoğun bakım ünitesinde büyük yangın çıktı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, anayasa değişikliğiyle ilgili olarak, "Mesele kesinlikle Tayyip Erdoğan meselesi değil, Türkiye meselesidir" dedi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bünyesinde faaliyette bulunan Bankalararası Para Piyasası’nda bankaların borç alabilme limitlerini toplam 11 milyar liraya düşürdüğünü duyurdu.
Fransa'nın Marsilya şehrindeki patlama sesi kentte büyük panik yarattı. Patlama sesinin, ses duvarını aşan bir askeri uçağın neden olduğu ortaya çıktı.
Bakan Yılmaz, sömestir tatilinde test çözme, özet çıkarma gibi öğrenciyi tek tip alana yönlendiren ev ödevleri verilmemesini istedi
Başbakan Binali Yıldırım’ın Bağdat ve Erbil ziyaretlerine katılan AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Türkiye’nin IŞİD sonrası döneme ilişkin “arka bahçesindeki Kürtlere dai
Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik sürdürülen soruşturmalar çerçevesinde bu sabah yeni bir operasyon içim düğmeye basıldı.