24 Kasım 2015’de Rus uçağını düşürdüğümüzde ortalık “bir Rus uçağı daha olsa da düşürsek” söyleminden geçilmiyordu. O tarihlerde Rusya bizim en büyük düşmanımızdı. Bir �
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Moody's'in not görünümü güncellemesine ilişkin, "Tamamen siyasi bir karar. Türkiye ekonomisini kötü göstermeye çalışan bir yaklaşım söz konusu" dedi.
Mehmet Tezkan bugünkü köşesinde Avrupa meselelerinin referandum tartışmalarının önüne geçtiğini iddia etti.
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'ya yönelik devam eden operasyonda 2 asker şehit oldu. 6 PKK'lı da etkisiz hâle getirildi.
Yemen'de hükümet güçleri, Sana'nın doğusundaki Nehm ilçesinde Husilerin son kalesi sayılan "Dabua" bölgesinde kontrolü sağladı
Mazlumder'de, bugün yapılan genel kurul ile yeni başkanı Ramazan Beyhan oldu. Seçim öncesi "Mazlumder'de bir güven kaybının yaşandığını gördük. Mazlumder'in kendi misyonuna uygun harek
Mısır'da Cuma hutbesinde Hollanda'nın Türk bakanlarına yönelik ırkçı uygulamalarına tepki gösteren ve Türkiye'yi destekleyen imam görevden uzaklaştırıldı.
Juncker, Türkiye'nin üyeliğinin gerçekleşmemesinin AB ülkelerinden değil Türkiye'nin isteksizliğinden kaynaklandığını söyledi.
Almanya'nın dış istihbarat teşkilâtı BND'nin Başkanı'nın, 15 Temmuz darbe girişiminden Gülen örgütünün sorumlu olduğundan şüphe ettiğini söylemesine Türkiye'den tepki büyüyor. S
Sıkıntılar ve düşmanlar arasında boğuşup durduğumuz bir hayat yaşamak kaderimizdir. Dertsizlik arayışı içinde değiliz. Rabbimizin bizi sınamayı murat ettiğini elbette biliyoruz. Biz
6 yıl önce Suriye'nin Deraa kentinde iki çocuk duvara “Sıra sende doktor” yazdı; en az yarım milyon insan öldü; 12 milyon evinden oldu. Yemen'de sadece son iki yılda ölenlerin sayısı 10
İstanbul'un 39 ilçesinde 5 bin polisin katılımıyla helikopter destekli 'Yeditepe Huzur Uygulaması' yapıldı. Deniz polisinin de katıldığı uygulamada gemi ve vapurlar durdurularak incelendi.
Hollanda'da seçimlerde önemli bir başarı yakalayan göçmen partisi DENK'in Türk lideri Tunahan Kuzu, BBC'ye önemli açıklamalarda bulundu.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Türkiye-Almanya ilişkilerinin gerilmesini gerekçe göstererek, "Türkiye, AB üyeliğinden her zamankinden daha uzak" dedi.
İspanya hükümetiyle 6 yıl önce varılan kalıcı ateşkesin ardından, 8 Nisan 2017 itibariyle örgütün silahlara veda etmesi bekleniyor.