Alman Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, İncirlik Üssü’nde konuşlu askerlerini başka yere taşımasının uluslararası koalisyonun DAEŞ’e karşı mücadelesini etkileyeceğini söyledi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 'Kirpi' adı verilen askeri aracın devrilmesi sonucu yaralı askerlerin olduğu belirtildi.
Altı Arap ülkesinin Katar’la diplomatik ilişkileri kesmesinin ardından bazı Suudi ve BAE bankaları da, Katar bankalarıyla yapılan işlemleri durdurdu.
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, skandal bir açıklama yaparak, "Hümüket Rabia simgesinden vezgeçmeli" dedi.
Yedi ülkenin ilişkileri kopardığı Katar için neredeyse çevresindeki tüm hava sahası kapandı. Uçuşların iptal edilmesiyle, yolcular havalimanlarında kaldı.
İsrail mahkemesi, 12 Şubat'tan bu yana İsrail'in güneyindeki Nafha hapishanesinde tutulan TİKA'nın Gazze Şeridi'ndeki çalışanı Filistin uyruklu Muhammed Murteca'nın duruşmasını 5 Temmuz
Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, "Biz oradan (İncirlikten) düzgün ayrılacağız ama sorunlar duruyor. Kimse illüzyona kapılmasın. Bugünden yarına düzelme olmaz. Bir şeylerin gerçekten
Güney Afrika'daki Northcliff Lisesinde başörtülü öğrencilere getirilen ırkçı uygulama kaldırıldı
Başbakan Yıldırım, kıdem tazminatı tartışmalarına ilişkin, "Çalışanlarımızın hiçbirinin kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz; buna kıdem tazminatı da dahil." dedi.
Adalet Bakanı Bozdağ, FETÖ elebaşı Fetullah GÜlen'in vatandaşlıktan çıkarılmasının, yargılama hakkını ortadan kaldırmayacağını söyledi.
Pekin yönetimi, Katar ve bazı Arap ülkeleri arasındaki krizin diyalog ve müzakere yoluyla çözülmesini beklediklerini bildirdi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde FETÖ'cüler arasında geçtiğini belirttiği bir konuşmayı “15 Haziran’a kadar ne olacağını göreceğiz. 'Bu sefer çok kan akacak' d
Çocukların camilerde oyun oynayarak "namazı bozduğunu" savunan ilahiyatçıya Haşmet Babaoğlu'ndan üstü kapalı destek geldi. Haşmet Babaoğlu, şimdiki çocukların "yaramaz" olduğunu ve so
Binali Yıldırım, Almanya Dışişleri Bakanı'yla olan görüşmesini iptal etti.
İstanbul Kültür Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bora Bayraktar, Suudi Arabistan liderliğindeki 6 Arap ülkesinin Katar ile diplomatik ilişkileri kesme kararına ilişkin bir analiz