Haber Türk yazarı Serdar Turgut bir süredir Türkiye - ABD arasında yapılan görüşmelerin içerinin ne olduğunu köşesinden sordu.
Milliyet Gazetesi yazarı Özay Şendir Cuhurbaşkanı Erdoğan'ın torununun sessiz sedasız TRT ekranlarına çıkmasını yazdı.
Akşam Gazetesi Yazarı Ufuk Ulutaş Türkiye'nin Afrin'e yönelik operasyonların bölgedeki denklemleri nasıl değiştirdiğini kaleme aldı.
Star Gazetesi yazarı Selahaddin E. Çakırgil son dönemde artan İslamafobi meselesini köşesine taşıdı.
Yeni Şafak Yazarı Yasin Aktay Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan İslam'ın Güncellenmesi meselesini yazdı.
Karar Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur "İslam'da Reform" tartışmasıyla başlayan süreç hakkında tarihselci yöntemi konu alan bir yazı kaleme aldı.
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Kuzey Kore ile diplomatik görüşmelere ilişkin konuşmaktan kaçınarak, 'Trump-Kim toplantısı öncesinde konuşmak doğru olmaz' ifadelerini kullandı.
İstanbul'da, 3 sene ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunanların yakalanması amacıyla il genelinde 2 bin adrese düzenlenen 'Kangal Pençesi' operasyonunda, 287 kişi gözaltına alındı.
BirleÅŸik Arap Emirlikleri
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde katıldığı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışında, binlerce yeni öğretmen adayına müjde verdi. Bakan Yılmaz, "
Ruanda'da bir kiliseye yıldırım düşmesi sonucunda 16 kişinin öldüğü, 140 kişinin yaralandığı bildirildi.
Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 'Diyanet’in her açıklaması siyasetin müdahalesi olarak algılanmaktadır' derken başkanlığın yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi
İyi Parti Zonguldak İl Kongresi'nde mevcut Başkan Ragıp Bayraktar'ın konuşma yapacağı esnada tartışma çıktı.
Fransız Liberation gazetesine konuşan Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos, "Ölümcül bir kazaya çok yakınız" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da partisinin il kongresi öncesi vatandaşlara hitap etti.