Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek isteyenler Gazi Mahallesi'ni savaş alanına çevirdi.
İsrail'in hava saldırısında 3 yaşındaki kızı Rahaf ve 5 aylık hamile eşini kaybeden Yahya Hassan, 'İsrail hayatımı yıktı, bir anda eşimi, çocuğumu ve evimi kaybettim' dedi.
Asya ve Pasifik Ülkeleri Müslüman Dini Liderler Zirvesi İstanbul'da başladı
Nusret Cephesi lideri Ebu Muhammed Fatih Colani Rusya'nın Suriye'de fiilen saldırılara katılması üzerine bir ses kaydı yayınladı.
Devletin zirvesi Ankara'daki saldırıyı enine boyuna araştırarak saldırıda büyük bir devletin eli olabileceği fikrini masaya koydu.
Van'ın Erciş ilçesi Belediye Başkanı Keskin, "devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmaya çalıştığı" iddiasıyla gözaltına alındı.
Wikileaks internet sitesinin kurucusu Julian Assange'ın sığındığı Ekvador'un Londra Büyükelçiliği önünde üç yıldır devam eden polis nöbeti sona erdi
Irak Hava Kuvvetlerinin dün gerçekleştirdiği hava saldırısında IŞİD lideri Bağdadi'nin değil öldüğü, vurulan konvoyda bile olup olmadığı kesinleşmedi
Geçtiğimiz günlerde şiddet olaylarına sahne olan Irak Kürdistan Özerk Bölgesi’nde muhalif Goran Partisi, KDP'nin olaydan kendilerini sorumlu tuttuğunu ve önde gelen üyelerinden Erbil'i ter
Kedi, köpek, fare, balık vb. türlerin ertesinde 'genetik hayvan havuzunun' son üyesi Bama'lar oldu.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde duvar üzerinde bez parçasına sarılı şekilde 11-12 yaşlarında bir erkek çocuk cesedi bulundu.
Şırnak'ta taciz ateşi sonucu bir asker hayatını kaybetti.
Merkez Sur ilçesinin sokağa çıkma yasağı süren mahallelerinden Hasırlı'da güvenlik güçleriyle PKK arasında çıkan çatışmada 12 yaşındaki Helin Şen öldü.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriye krizinin çözülmesi konusunda bölge ülkeleriyle temasa geçmeden önce Rusya ve ABD'nin anlaşması gerektiğini söyledi.
Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden kişinin cenazesinin üzerine PKK bayrağı örtülmek istenince, oğlu karşı çıkarak 'Babam onlar yüzünden öldü' dedi.