Kırım’daki Kerç Boğazı’nda bu sabah başlayan gerilimde ilk ateş açıldı. Ukrayna, Rusya tarafından ateşlenen bir topun bir gemiye isabet ettiğini duyurdu.
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Yenimahalle'de bulunan binası Adalet Bakanlığı'na tahsis edilerek, Ankara'nın tüm mahkemeleri tek çatı altında toplanacak. MİT ise yeni binasına geçecek.
ABD seçimlerine Rusya müdahalesini araştıran davaya bakan federal yargıcın, Trump’un eski danışmanı Papadapulos’un pazartesi günü hapse girmesi için karar çıkarttığı açıklandı.
Ukrayna Donanması'na ait 3 savaş gemisinin Kerç Boğazı'na ilerlemesinin ardından yaşanan gerilim tırmanıyor. Kerç üzerinde Rus savaş uçakları uçuşa başladı.
Afganistan'da bir Amerikan askeri öldürüldü. NATO, gerçekleşen bu ölümlerin Kasım ayında ikinci ve 2018 yılında dokuzuncu olduğunu açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı, Fransa'daki protestolarına ilişkin, 'Sayıları 700 bini bulan Türk toplumunun yaşadığı Fransa'daki bu gelişmeleri yakından ve endişeyle takip ediyoruz.' şeklinde
İran'da 'emekli kişilerin devlet kurumlarında çalışmasının yasaklanması' yasası nedeniyle birçok üst düzey bürokrat görevinden ayrılmak zorunda kaldı.
Marmaray ve TCDD'nin diğer vagon üretim ihalesi elinde bulunan Yavuzlar Vagon, mali sıkıntı yaşadığını belirterek mahkemeye konkordato başvurusunda bulundu.
İran'ın İsfahan eyaletindeki çiftçiler, sulama haklarının ellerinden alınması ve bölgedeki kuraklığa çözüm üretilmediği gerekçesiyle protesto gösterisi düzenledi.
Mersin’den Irak’a çalışmak için giden ve geçen hafta Çarşamba günü orada hayatını kaybeden Yusuf Tutkal’ın cenazesini ailesi Türkiye’ye getirtemiyor. 4 bin 500 dolar para verilmes
Bosna Hersek'te 1943 yılında düzenlenen Ulusal Kurtuluş Anti-Faşist Konseyinin (ZAVNOBİH) ilk oturumundan bu yana kutlanan "Devlet Günü" vesilesiyle başkent Saraybosna'da tören gerçekleşti
Brexit ne demek? Ne anlama geliyor sorusu bugün google'da en çok arananlar arasına girdi. Avrupa Birliği (AB) Brexit Zirvesi, birlik üyesi 27 ülke liderinin Brexit ayrılık anlaşması ile İng
Mısır'da yüksek mahkeme, Başsavcı Hişam Berekat'a düzenlenen bombalı suikastin sorumlusu olduğu gerekçesiyle dokuz kişiye verilen idam cezalarını onayladı.
İsrail işgal güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da beş Filistinli çocuğu gözaltına aldı.
Doğu Afrika ülkelerinden Uganda'da içinde Uganda Prensi David Wasajja'nın da bulunduğu yaklaşık 90 kişiyi taşıyan teknenin Victoria Gölü'nde batması sonucu en az 29 kişi yaşamını yiti