Terör örgütünün halkı kendi devletine karşı galeyana getirmek istediğini ama umduğunu bulamadığını vurgulayan Vali Aksoy, “Netice alamayacaklarını bildikleri bir yola başvurdular. So
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Tarım Bakanı Abdulsettar Mecit, Irak'ta gerçekleştirdiği ziyareti esnasında alçak koltuk krizi yaşandı.
Abdullah Öcalan'ın 2008'de Yunanistan'a açtığı ve 22 Şubat 2016'ya ertelenen tazminat davasının görülmesi bekleniyor.
ABD Dışişleri Bakanlığı Nüfus, Göçmenler ve Göç Bürosu, Kilis'in bugüne kadar mülteciler için yaptıkları nedeniyle Nobel Barış Ödülü adaylığına destek verdi.
II. Abdülhamid, Boğaz Köprüsü'nün ve Marmaray'ın temelini bir asır önce atmış.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Yakın tarihimizin hatta cumhuriyet tarihimizin en zor günlerinden geçiyoruz. Böyle bir dönemde Türkiye içerisinde birlik, beraberlik ve dayanışma çok öne
Abdülvahid Edelgiriev'in hanımı Zalina Tarzaeva, sınırdışı edilmek üzere götürüldüğü karakoldan serbest bırakıldı.
Çeçen komutan Abdülvahid Edelgiriev, geçtiğimiz yıl 1 Kasım'da Başakşehir'de otomobiliyle evine giderken oturduğu evin otoparkının girişinde kar maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına
Mersin’de Abdullah Öcalan’ın yakalanma yıl dönümü nedeniyle bazı mahallelerde izinsiz gösteri düzenleyen 61 örgüt yandaşı yakalandı.
İslam dünyasının, mevcut durumun içinde kalarak kendini yenilemesi ve doğru bir düşünme zemini yakalaması imkânsız gibi görünüyor. Bu yüzden kendi sorunlarının dışına çıkarak ç
Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki bir metro durağında "Allah'tan başka galip yoktur" düsturunu da içeren Endülüs mirası İslami motiflerin yer aldığı süslemeler dikkat çekiyor.
Abdülkadir Selvi, Suriye'de yaşanan son gelişmeleri ele aldı...
Komünist Çin’in ” Terörle Mücadele ” adı altında Doğu Türkistan’da yürüttüğü işgal politikası tüm hızı ile devam ediyor.
Van'daki Abdullah Öcalan protestosunda konuşan HDP'li Tuba Hezer, "Hendeklere faşizmin bayrağını gömüp özgürlük bayrağını asacağız" dedi.
Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıl dönümünü bahane eden grup, Ankara Üniversitesi'ne kimlik göstermeden girmek istedi. Yerleşke önünde bekleyen çevik kuvv