Mısır'ın darbeyle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi, Etiyopya'nın inşaatı devam eden Hedasi (Rönesans) Barajı ile ilgili yaşanan krizde İsrail'in arabulucu olmasını istedi.
Mısır’da bir mahkeme, Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi’nin Kızıldeniz'deki Tiran ve Sanafir adalarını Suudi Arabistan'a verme kararını feshetti.
PKK'nın itirafçılarından Abdulkadir Aygan, PKK'nın kendisini "terör listesine" alan ülkelerin tepkisini çekmemek için sivillerin hayatını kaybettiği kanlı eylemleri alt yapılanması Kür
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ayşegül ahiroğlu, karnelerde düşük notlara karşı �
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti içerisindeki muhalif kanada yönelik 'Yalnızca değişim olsun kisvesiyle oynanan oyuna gönüllü şekilde figüran oldular. Paralele uyduluk ve kölelik
Bu kez hack'lenen isim Abdulkadir Selvi oldu.
Sivas Gemerek'teki çiftliğinde buğday üzerine araştırma yapan Abdullah Çoban, 5 bin yıllık yerli tohum buldu, çiftliğinde üretmeye başladı.
Filipinler'de uyuşturucu baronları Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin başına para ödülü koydu...
Muhammed Ali'nin yakın arkadaşı yazar ve radyo yapımcısı Abdülmalik Mücahit efsane boksörle ilgili hatıralarını anlattı.
Türkiye'de 1 milyon civarında çocuk işçi var. Çocuk işçi gerçeğini görmek için sokağa bakmak yeterli. Çoğu eğitimini yarıda bırakıyor, haftada 50 saati aşan mesai yapıyor.
Mardin’in Midyat İlçesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla düzenlenen saldırıyı terör uzmanı Mete Yarar, Abdullah Ağar ve emekli istihbarat daire başkanı Bülent Orakoğlu d
1967 yılında İsrail'in filistin'e ait yerleri işgal ettiği gün olan Nekse Günü'nün anma törenlinde konuşan eski Filistin Kudüs İşleri Bakanı Abdulkadir "İsrail, tüm çabalarına rağm
Fas Başbakanı Abdülilah Binkeyran, Filistin'deki kutsal mekânları savunmanın sadece Filistinlilerin değil tüm Müslümanların görevi olduğunu söyledi.
Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra Filistin’i himayesi altına alan İngilizler, Filistin’den ayrılma kararı verdiklerinde etkileri günümüze kadar sürecek şartların mimarı oldular.
Filipinler Devlet Başkanı elinde silahı olan halktan, "adalete karşı koyan uyuşturucu kaçakçılarını öldürmelerini" isteyerek ödül vereceğini söyledi.