Fetih Hareketi Merkez Konsey Üyesi ve Kudüs Dosyası Sorumlusu Abdülkadir, "başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Türkiye halkı Kudüs için şeref dolu bir tavır ortaya koydu" dedi.
Kuveyt merkezli Alrai adlı televizyonda İsrail'in Filistin'i işgali tartışılıyordu. Kuveytli gazeteci Abdullah Al-Hadlaq, programdaki diğer konukların İsrail'in yaptığını "Yağma ve işg
Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜBA ödül töreninde konuştu.
Reina katliamcısı Abdulkadir Masharipov, avukatı ile özel görüşme yapmadan konuşmayacağını belirterek susma hakkını kullandı. Mahkeme başkanı "Burası onun şov yeri değildir" dedi.
Hz. Ömer zamanında Kudüs'ü fetheden İslam orduları büyük zorlukları aşarak zafere erişmişlerdi.
FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, Kudüs için meydanlara çıkan halkı ABD'ye şikayet etti.
ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararı için bir süre sessiz kalan Abdullah Gül, bugün bir video yayınlayarak, vatandaşları yarınki Yenikapı mitingine davet etti.
Avrupa Parlamentosu (AP) adeta PKK'lı teröristlerin üssü haline geldi. AP'de Ortadoğu'daki gelişmelerin konuşulduğu görüşmeye YPG'li bir kadın terörist bağlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Ürdün Kralı II. Abdullah ile görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantısı düzenledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı Abdullah ile ortak açıklama yaptı. Erdoğan, Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmeye hazırlanan ABD'yi uyardı: "Kudüs'ün statüsü konusunda atılaca
Yeni Şafak ve TVNet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan edip, ABD Büyükelçiliğini buraya taşıma planını "Kıyamet savaşı" hazırlığı
Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz, ABD'nin bugün, Kudüs'ü, İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı adımı atmasına tepki gösterdi.
Ürdün Haşimi Kralı II. Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak 6 Aralık Çarşamba günü Türkiye'ye gelecek.
Yemen eski devlet başkanı Ali Abdullah Salih, İran destekli Şii isyancı Husiler tarafından öldürüldü. Salih'in ölümü kendi partisi Genel Halk Kongresi tarafından doğrulandı. Sosyal med
Filistin'de tarihi bir camide yapılan tadilat sırasında, Sultan 2. Abdülhamid Han döneminde kurulan Osmanlı Matbaasında 130 yıl önce basılan Kur'an-ı Kerimler bulundu.