Uzun zamandır sessizliğini koruyan Gül, AK Parti'den kendisine yönelik gelen eleştirilere polemiğe girmenin kendisine yakışmayacağını ifade etti.
Yeni Akit gazetesi yazarı, Namaz Gönüllüleri Platformu Sözcüsü Abdullah Yıldız ile İslam kardeşliği üzerine konuştuk.
Medya, Türkiye'de meydana gelen her türlü taciz ve tecavüzü İslam ve Müslümanlıkla irtibatlandırırken, Yahudilikte evlilik yaşının 3 olduğu ortaya çıktı. Akademisyen Abdulhamid Ramaz
Ürdün Kralı 2. Abdullah ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, telefonda Filistin davası başta olmak üzere bölgedeki gelişmeleri görüştüğü bildirildi.
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'de rahatsızlık yaratılan planı köşesine taşıdı
Geçtiğimiz ay ağır sıklet boksta dünya şampiyonu olan Sinan Şamil Sam’ın öğrencisi Mahmut Ömer Manuel Charr, Dünya Boks Konseyi’nin (WBC) Türkiye’ye layık gördüğü yılın barış
İran'ın önde gelen Sünni din adamlarından Mevlevi Abdulhamid İsmailzehi, topluma uygulanan baskının dini ve anayasal özgürlükler çerçevesinde hafifletilmesi gerektiğini belirtti.
Başbakan Yıldırım, cuma namazı sonrasında soruları yanıtladı.
İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını canı pahasına önleyen kahraman şehit polis memuru Fethi Sekin ile seken kurşunun isabet etmesiyle şehit olan adliye çalışanı Musa Can, öl�
Güzel Sanatlar Genel Müdürü Tokaç, "19. Devlet Türk Süsleme Sanatları Yarışması'nda Hüsn-i hat, tezhip, minyatür, çini deseni, ebru, kalemişi ve katı dal olarak 7 dalda ödüller verdi
İsrail askeri mahkemesi, 'Hanzala Cesaret Ödülü' sahibi Ahed et-Temimi'nin kuzeni Nur Naci et-Temimi'nin serbest bırakılmasına hükmetti.
Filistin Eğitim ve Öğretim Bakanlığı, İsrail tarafından gözaltına alınan "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi'ye (16) destek için bir kampanya başlattı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 696 sayılı KHK'nin 121. maddesiyle getirilen sivillere yargı dokunulmazlığı düzenlemesine karşı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açık
İsrail askerleri, Ramallah'taki evine baskın düzenledikleri Filistinli milletvekili Abdulcevad'ı gözaltına aldı
Ürdün resmi haber ajansı, Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın, iki kardeşini ve bir kuzenini ordudan attığı yönündeki haberlerin yalan olduğunu iddia etti.