Mersin'in Anamur İlçesi'nden KKTC'ye denize döşenen 80 kilometre uzunluğundaki borularla su temin edilmesi için temeli 7 Mart 2011'de atılan ve 'Asrın Projesi' olarak nitelendirilen şebekenin
Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki bombalı saldırı öncesinde sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan gönderilen mesajlarla ilgili 10 kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı.
Rusyanın hava desteğiyle ilerlemeye devam eden Suriye ordusu, kuzeyde Kaide bağlantılı Nusra Cephesi gibi muhalif örgütlerin belli bölümlerini kontrol ettiği Humus vilayetine büyük bir s
Ankaradaki bombalı saldırıda ölenler arasında olan Gazzeli Ahmed Alkhadi'nin ailesi oğullarının cenazesinin Gazze'ye gönderilmesini bekliyor.
ABD'de 11 Eylül saldırılarından sonra 2002'den 2014'e kadar, herhangi bir makul sebep olmaksızın Müslümanların camilerde fotoğraf ve videolarını çekerek izleyen New York Polis Teşkilatı
CHP Milletvekili Kemal Zeybek, 1 Kasım seçimlerinde Suriyeli sığınmacılara oy kullandırılacağını iddia etti...
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, İsrail'in Dimona kentinde Arap sakinlerine yönelik saldırılarını terör eylemi olarak gördüklerini açıkladı.
İsrail hükümetinin, 1948 Filistin İslami Hareketi'nin lideri Şeyh Raid Salah ve Hareketin Dış İlişkiler Büro Başkanı Yusuf Avavde'ye 1 ay yurt dışına çıkış yasağı getirdiği bildi
Ankara'daki terör saldırısında ikinci bombacının da 21 kişilik arananlar listesinde olduğu ortaya çıktı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'daki canlı bomba saldırısı ile ilgili olarak yayın yasağı getirdi.
Rusya'nın doğusundaki Kuril Adaları'nda 6.3 şiddetinde deprem meydana geldiği bildirildi.
Nijeryanın Maiduguri kentinde gerçekleştirilen 3 intihar saldırısında 7 kişi hayatını kaybetti.
İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran'a uygulanan yaptırımların iki aya kadar kaldırılacağını bildirdi.
Ankara'daki saldırıdan önce "Bomba Ankara'da patlayacak" ifadesini kullanan Twitter hesabıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Anadolu Ajansı'na göre, gözaltına alınanlar PKK üyesi.
İsrail ordusunun Gazze Şeridi sınırındaki kuvvetlerine 2 birlik takviye etme kararı aldığı bildirildi