İsrail'in güneyindeki Birşeba kentinde bulunan terminalde silahlı saldırı oldu, biri asker 2 kişi öldü. Aralarında güvenlik güçlerinin de olduğu 11 İsrailli ise yaralandı.
Almanya'nın Köln kentinde bugün yapılan Köln Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini göçmen karşıtı bir kişinin saldırısına uğrayan bağımsız aday Henriette Reker kazandı.
Irak'ta IŞİD'e yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda Saddam'ın Başkanlık Sarayları'nın geri alındığı ve birçok militanın öldüğü bildirildi.
ABD Başkanı Barack Obama, hazine, ticaret ve enerji bakanlıklarına İran'a yönelik ekonomik yaptırımların kaldırılması talimatını verdi.
Diyarbakır'da yüzleri maskeli bir grup tarafından AK Parti İl Başkanlığı binasına bombalı saldırıda bulunuldu
ABD Savunma Bakanlığı, Horasan Grubu lideri Sanafi Nasr’ın Suriye'nin kuzeybatısında düzenlenen hava saldırısında öldürüldüğünü açıkladı.
Humus'ta aynı aileden 48 kişinin bulunduğu evin sığınağı, hava saldırısında isabet aldı. Suriyeli kaynaklar, ailenin tamamının öldüğü saldırıda evin Rus uçakları tarafından vuru
Ankara'daki bombalı saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ' Türkiye’de AKP’nin kontrol edemediği bir IŞİD gerçeği var' dedi.
Ankara'da geçen cumartesi düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Bursa'da bir vatandaş, bu defa Ankara'daki patlama yalanını kullanan telefon dolandırıcılarına inananak 25 bin lirasından oldu.
Suriye'de Esed güçleriyle muhalif birlikler arasındaki çatışmalarda, rejim güçlerine ağır darbe vurulduğu bildirildi...
ABD Türkiye'de bulunan vatandaşlarını yeni terör saldırılarına karşı uyardı
Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Bogdanov ile telefonda görüşen Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, Rusya'dan Filistinlilere yönelik saldırılarına son vermesi için İsrail yönetimi �
Kongo'da gerçekleşen kızamık salgınında 428 kişi hayatını kaybetti. 30 bin kişinin kızamığa yakalandığı bildiriliyor.