Şeyh Süleyman Mescidi, Med-Art Projesi kapsamında restore ediliyor.
AK Parti'den istifa eden İdris Naim Şahin'in kuracağı partide yer alacağı iddia edilen iki isimden de ret cevabı geldi. Mansur Yavaş ve Ertuğrul Günay İdris Naim Şahin'in kuracağı partiy
IŞİD'in sözcüsü Muhammed Adnani'ye ait olduğu iddia edilen Twitter hesabında, koalisyon güçlerinin operasyonunda IŞİD lideri Bağdadi'nin yaralandığına işaret ediliyor. Ancak bu hesabı
Ermenek'te Has Şekerler Madencilik Şirketi'ne ait kömür ocağında meydana gelen facia nedeniyle mahkemeye sevk edilen aralarında şirketin patronu Saffet Uyar'ın da bulunduğu 5 kişi tutukland
Almanya'da bir kütüphanede bulunan el yazması Kur'an-ı Kerim sayfalarının şimdiye kadar tahmin edilenden daha eski olduğu bildirildi.
İran DMTK Başkanı Rafsancani, "Şiiler arasında Peygamberimizin sahabesine lanet ediliyor olması IŞİD gibi yapıların ortaya çıkmasına zemin hazırlamıştır" dedi.
Ermenek'teki maden felaketi nedeniyle gözaltına alınan, şirket sahibi dahil 8 kişi tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Şahiner, Soma'daki maden faciasıyla ilgili fezlekenin kabul edildiğini, olayla ilgili iddianamenin hazırlanarak mahkemeye sunulduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Dil ve Tarih Kurumu'nda Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılında düzenlenen törende konuştu. Erdoğan Mustafa Kemal'in belli çıkarlar doğrultusunda
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, park halindeki bir araç içerisinde yeni doğmuş bir bebek ölü olarak bulundu. Bebeğin çocuk yaşta anne olan kıza ait olduğu tespit edildi.
Mısır ordusunun, Kuzey Sina'da düzenlediği operasyonda 8 kişi katledildi.
Milyonlarca kişinin gözü kulağı bugün görülecek davada. 2000 yılı ve sonrasında emekli olanları ilgilendiren davaya bugün devam edilecek.
Kürt siyasetçi Galip İlhaner, PKK'nın hükümetle anlaşmış gibi göstererek sahte bir yol haritası açıklayacağını ve ardından "plana uymadılar" diyerek seçimler öncesinde Türkiye'yi
JET-PA Holding’in sahibi Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da yerine getirdiği 7 yıldızlı dönem mülk projesi Caprice Gold’a nakit yatıran onlarca şahıs , 2010 senesinde başlayan ve 2013
Filistin Gazze'de, Türkiye tarafından finanse edilen ve yaklaşık 800 bin kişinin ihtiyacını karşılayacak su kuyularının açılışı yapıldı.