Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İngiliz mevkidaşı Johnson ile ortak basın toplantısı düzenledi. Johnson'a daha önce Türkiye ile ilgili söylediği sözler için 'özür dileyip dileyeme
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, "Her cephede cuntacılar toparlanmış görünüyorlar" dedi. Özellikle yurt dışındaki gruplar üzerinden ilk saldırılarına başladılar." tespitinde bulundu.
ABD Hersek'teki referandumun yasa dışı olduğunu bildirdi
Teksas eyaletindeki Houston kentinde bir alışveriş merkezinin dışında gerçekleşen silahlı saldırıda 9 kişi yaralandı.
Finansmanı Avrupa Birliğince sağlanan, kamp dışında şehirlerde yaşayan Suriyeli mültecilerin desteklenmesi projesi kapsamında bir milyon kişiye Türk Kızılayı tarafından geliştirilen "
FETÖ bağlantısı sebebiyle arandığı sırada yurt dışına kaçan iş adamı Faruk Bayındır'a ait Tarkim Havacılık hangarları polis tarafından mühürlendi.
FETÖ /PDY soruşturmasında şüphelilerin evleri ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bulunan dokümanlarda istanbul'u Anadolu Eyaleti, Suriçi Eyaleti, Surdışı Eyaleti ve Boğaziçi Eyaleti
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin barındığı konteyner kentte incelemede bulunmak üzere Gaziantep'e geldi.
Darbeciler, “Cumhurbaşkanı 50 kilogram altınla yurtdışına kaçmak istedi” algısı için Erdoğan’ı kaçırıp Koza’daki altınlarla fotoğraflayacaktı.
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson’a Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova’dan yanıt geldi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Rus parlamentosunun alt kanadı Duma seçimlerinin Kırım'da da yapılmasına ilişkin konuştu. Bilgiç halkın yüzde 97'sinin oyu ile Rusya'ya b
Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Türkiye’nin Mısır ile gerginliği giderme niyeti bulunduğunu, ülkesinin de buna hazır olduğunu söyledi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye topraklarının iki devlete verilmenin hesapları yapıldığını belirterek, “Bu işgal girişiminin sonunda hedeflenen şey Erm
Alman kanalı ZDF'ye konuşan FETÖ, darbe girişiminin Erdoğan'ın senaryosu olduğunu ifade ederek, ABD'nin kendisini bağrına bastığını söyledi.