Almanya'da koalisyon ön görüşmeleri Türkiye-AB ilişkileri, iklim ve göç politikalarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle çıkmaza girdi.
Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, tehlikeli sanal oyunlarla başa çıkmak için beş yol önerdi.
ABD yönetimi, Türkiye’ye de S-400 füze savunma sistemi satacak olan “Rosoboronexport” ile “Almaz-Antey” şirketlerini kara listeye aldı.
Temmuz 2008'de temeli atılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin ilk seferi Pazartesi günü yapılacak.
Türk süs bitkisi sektörü dünya çapında üretim yaparken, yıllık 80 milyon dolarlık ithalata isyan etti. SÜSBİR Başkanı Dündar, “Yerlisi daha iyi iken şehirleri ithal bitkilerle süsl�
Meteoroloji hava durumu tahminlerini açıkladı. İstanbul hava durumu tahminlerine göre bu sabah saatleri ile gece saatlerinde sağanak yağışlı geçecek. Ankara'nın parçalı ve çok bulutlu,
Suriye’de yedinci yılına giren iç savaşla ilgili Katar’ın eski Başbakanı Hamad Bin Casim’den önemli Türkiye'ye yönelik bir iddia geldi.
Almanya'daki Würzburg Üniversitesi'nde görevli Prof. Gisela Müller-Brandeck-Bocquet'in, başörtülü bir Türk öğrenciye muamelesi tepki çekti.
İzmir'in Selçuk ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda, FETÖ'nün askerlerden sorumlu sözde "mahrem imamı" A.T. gözaltına alındı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, 1 Kasım'da yetkilerini IKBY Parlamentosu ve IKBY Hükümeti’ne devredecek.
FETÖ soruşturmasından kaçıp Güney Kıbrıs'a firar eden 'Kripro Yüzbaşı'nın ülkeden gizlice kaçırıldığı ortaya çıktı.
Avrupa Birliği, Katalonya'nın bağımsızlık kararından sonra "Bizim muhatabımız İspanya Hükümeti" diyerek, İspanya'nın Katalonya kararına destek verdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den Akşener'in kurduğu İYİ Parti'nin sloganı ve logosuyla ilgili açıklama geldi. Türel 'Bizim 24 Aralık 2015’te Türk Patent Enstitü
Katalan meclisini ve hükümetini feshederek, bölgeyi doğrudan yönetme kararı alan İspanya hükümeti, Başbakan Yardımcısı Santamaria'nın bölgeden sorumlu olacağını açıkladı. Yapılan
Almanya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 2012-2016 yılları arasında 18 aşırı sağcı ordudan atıldı.