Sağlık Bakanlığı, bazı televizyon kanallarında kadın doğum hastanelerinde mağduriyet yaşadığını iddia eden aileler vasıtasıyla kamuoyunda yanlış algılara sebebiyet verecek nitelikt
Erzurum'da kendisine "canlı bomba" süsü verip bir akaryakıt istasyonuna giden kişi, polislerce etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.
Terör örgütü üyeliğinden ceza verilen Nuriye Gülmen'in tahliyesine karar verildiği bildirildi.
Türkiye, ABD'de görülen Rıza Sarraf davasını uluslararası platforma taşıyor. Ankara, Türk vatandaşlarını ABD yargılayamaz gerekçesiyle BM'ye başvuru yapacak.
Elin kanlı Esed rejiminin BM Daimi Temsilcisi Beşar Caferi, 'Suriye'nin kuzeyindeki Kürt bölgeleri' ifadesini kabul etmediklerini söyledi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Azerbaycan'ın toprağına kaçak girmek suçtur. Özellikle Karabağ'ın hassas bir durumu var. Tıpkı diğer 7 il gibi işgal altındadır. O nedenle Azerbaycan'
İstanbul’da metrobüs üzerinde yaklaşık 12 durak seyahat eden iki parkur sporcusu polis tarafından gözaltına alındı.
44 kişilik mürettebatıyla Patagonya açıklarında batan ARA San Juan isimli denizaltı için yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı.
Neden motor yapmak zor? Gelin biraz da Çin Hava Kuvvetlerinin yeni nesil nakliye uçağı Y20 ve motorları hakkında konuşalım. AMD C-17, Avrupa A-400M gibi rakiplerine karşı geliştirilen ciddi
CHP'li Bülent Tezcan tarafından paylaşılan belgelere AK Parti'den ilk yanıt Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan geldi. Ünal, CHP'li Bülent Tezcan'ın paylaştığı belgelerle ilgili "Belgeler, id
CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin görüntüleri yayınlaması için Can Dündar'a verdiği iddiasıyla İstinaf Mahkemesi'nde yeniden yargıl
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İşçi ve işverenden fedakarlık bekliyoruz" dedi.
Çin'in her gün işe giderken bindiği otobüsün kavşakta beklemesinden bıkan adam yol işaretlerini değiştirdi.
ABD, Türkiye'yi İran'a ambargoyu delmekle suçlarken aralarında Almanya’dan ABD’ye, Çin’den İsviçre’ye birçok ülkenin İran'a 40 milyar dolarlık satış gerçekleştirdiği ortaya çıkt�
Güney Kıbrıs Rum Yönetimine bağlı Başpiskopos Hristosmos'tan nefret dolu bir açıklama geldi. Türkler için "Ekonomik baskılar nedeniyle din değiştirmek zorunda kalmış Hristiyan Rum'dur"