ADI: Muhammet Emin AkbaÅŸoÄŸlu.
BM Güvenlik Konseyi, Yemen'de taraflara Hudeyde'den askerlerin çekilmesi ve esir değişimi konularında 4 ay önce varılan anlaşmanın 'gecikmeksizin' uygulanması çağrısında bulundu.
11 yaşında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, “Aldığımız sonuç sadece bir basamak. Net sonuç isterim. Bundan sonraki süreçte yine yılmayacağı
Hakan Albayrak- Karar
Rasim Özdenören- Yeni Şafak
ABD Hazine Bakanlığı, Venezuela Merkez Bankası ve Başkanı Iliana Josefa Ruzza Teran'a yaptırım kararı aldığını duyurdu.
TSK tarafından Suriye sınır hattında konuşlandırılmak üzere Türkiye'nin çeşitli birliklerinden yola çıkan askeri konvoy, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinden geçti.
AB üyesi 28 ülke, Sudan'da yönetimin, sivil geçiş hükümetine devredilmesi çağrısı yaptı.
ABD Başkanı Trump'a ülkesinin Yemen'deki savaşta Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyona verdiği desteği kesmesini öngören yasa tasarısını veto etmesinin ardından ABD'li siyasetçile
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye’nin Suriye sınırındaki güvenlikle ilgili çıkarlarının sağlanmasının bölgedeki en önemli hedeflerden biri olarak tanımladı.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin Sudan'a destek açıklamasının ardından Mısır'dan üst düzey bir heyet Sudan'a gitti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile iş insanı Necmettin Kesgin arasında SAMAŞ adlı şirket tarafından pazarlama işinden doğan alacaklar nedeniyle oluşan ihtilaf kapsamı
Ankara'da seçimi kaybeden Mehmet Özhaseki, Kayseri'de "Cumhurbaşkanımız seçim sonuçlarına çok üzüldü" diyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
Shell'in LGBT kararı sosyal medyada tepki topladı.
Rabia Naz Vatan'ın ölümüyle ilgili, olayın ardından evin önünde inceleme yapan polisler hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, 60 tanığın da yeniden dinlenmesine kara