Mainz Savcılığı, Alman ZDF televizyon kanalında hazırladığı mizah programında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkındaki yayınları nedeniyle Jan Böhmermann için soruşturma başlattı.
IKBY Başkanı Mesud Barzani, IŞİD ve PKK'ya göndermede bulunarak "Terörü koz olarak kullananlar, terör ateşinde yanar" dedi.
Yunanistan'dan geri dönmektense ölmeyi tercih ettiğini belirten Pakistanlı bir göçmeni arkadaşları zor ikna etti
Azerbaycan'da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği, Dağlık Karabağ bölgesinin işgalci Ermenistan'dan kurtarmak amacıyla imza kampanyası başlattı. “We the People Petitions” adındaki
Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalarla ilgili CHP'den Ermenistan'a 'kendi topraklarına çekil' çağrısı geldi.
İSTOK üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’na sarf ettiği sözler nedeniyle kınadı ve istifaya çağırdı.
Sarkisyan ile bir araya gelen Merkel, 1915 Olayları’na ilişkin bir tasarının yakında Alman Parlamentosu'na geleceğini söyledi.
Eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve Yüksek Askeri Şura Üyesi Orgeneral Akın Öztürk, TUSAŞ tarafından geliştirilen Hürkuş ile uçan ilk general oldu.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 50 milyon Türk vatandaşının kimlik verilerinin seçimlerde siyasi partilere verilen bilgiler üzerinden ele geçirildiğini söyl
MARDİN'de görüntü alındığını fark eden PKK'yı teröristler İHA'yı düşürmek için ateş açtı.
Birleşmiş Milletler verilerine göre dünya genelinde kanser nedeniyle yılda 7,6 milyon kişi hayatını kaybediyor.
Ankara’da 10 Ekim’de gerçekleştirilen bombalı saldırının aranan faillerinden bir Gaziantep’te yakalandı.
Whatsapp son güncellemesinde güvenliğe yönelik yeni bir özelliği devreye soktu. Artık mesajlarımızı üçüncü şahıslar okuyamayacak! Peki ama önceden mesajlarımızı başkaları okuyaya
Panama Belgeleri’ne göre Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in ailesi adına vergi cennetlerinde pek çok paravan şirket bulunuyor..
Ailede huzurun anahtarı karşılıklı anlayıştır. Ben bilirim, ben yaparım, o anlamaz gibi düşünceler geçimsizliği beraberinde getirir. Kadın ve erkeğin birbirlerinin hoşlanıp, hoşlanm