Halk TV canlı yayınında, Malatya'da olmayan bir olayı duyuyarak infial yaratmaya çalıştılar.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin Türkiye’deki darbe girişimini kınama yönündeki açıklamasını engelleyen Mısır'ı eleştirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'daki darbe girişimiyle ilgili, Parti Meclisi ve TBMM Grubu üyeleriyle olağanüstü toplantı yaptı. Toplantıda, CHP'nin, söz konusu darbe gi
FETÖ yandaşları meydanları boşaltmak için önce '19 noktada bomba var' yalanı üzerinden algı operasyonuna başladı.
Darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturmada Batman'da 42 polis görevden uzaklaştırıldı.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, askeri kalkışma sırasında okunan sala ve ezanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Savcılık talimatıyla havalimanına giden polisler askerleri gözaltına almaya gitmişlerdi. O sırada askerlerin ateş açtığı öğrenildi.
FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto eden vatandaşlarca kafası kesildiği ileri sürülen askerin sağ olduğu belirlendi.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, bütün devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörlerini, darbe girişimi ve akademik camianın PDY'den temizlenmesine yönelik adımları görüşmek üzere acil top
Darbeciler önceden isim isim hangi göreve hangi ismi atayacağını belirlemişti.
Milletin iradesine darbe yapmak isteyen FETÖ'nün askerleri, üniformaları üzerlerinden çıkarılarak gözaltına alındı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, darbecilerin Türksat'ta iki kişiyi yaraladıklarını ve müdahaleye de izin vermediklerini söyledi.
Darbe girişiminin ilk saatlerinde ve sonrasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda neler yaşandığının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
AFAD İstanbul İl Müdürü Gökay Atilla Bostan darbecilerle bağlantısı olduğu iddiasıyla görevden alındı.
Paralel çetenin askeri savcılık üzerinden uygulamaya sokmaya çalıştığı hain plana Adalet Bakanlığı el koydu.