Türkiye ile Katar, 6-7 Ağustos'ta ortak deniz tatbikatı düzenleyecek. TCG Gökova Fırkateyni, 214 kişiden oluşan askeri birliğiyle Hamed Limanı'na ulaşmıştı.
Trump başkan seçildiğinden beri Amerika
İzlemişsinizdir... Alman Siemens, ortakları Türkerler ve Kalyon ile Türkiye'nin hatta dünyanın en büyük rüzgâr enerjisi santrallerinden birini yapmak için tüm rakiplerini eledi. Dünyanı
DEAŞ'la mücadelede Türkiye gibi meşru, güvenilir bir ortakla çalışmak varken... Trump yönetimini YPG gibi terör örgütleriyle kol kola yürümeye ikna eden Pentagon ABD'ye korkunç bir fat
Düşünün, Erdoğan’ın en güçlü olduğu zamanlarda muhafazakar, AB ile balayı yaşadığımız zamanlarda liberal, Gezi olaylarında anarşist, Suriye olaylarında kızıl komünist, Kobani ol
Geleneğimizde bu iki cemaat dışındaki ilim, ibadet, terbiye, yardımlaşma gibi maksatlarla bir araya gelmiş müminlere cemaat denmez, yaptıkları işlerle anılırlar. Nefis terbiyesi, ahlak a
Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, Aden'deki yerel yöneticilerle bir araya geldiği toplantıda, 'Halkımız, İran'ın Yemen'de herhangi bir zafer kazanmasına izin vermeyecektir' dedi.
Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, kurban için 20 lira olarak belirlediklerini söyledi.
Ani Ören Yeri'ndeki kazılarda bulunan, Orta Çağ döneminden kaldığı belirtilen "şahmeran" motifli kabartma, Kars Müze Müdürlüğünde ziyarete açıldı.
Esed güçleri, Suriye'nin çatışmasızlık bölgelerinden olan Doğu Guta bölgesine füze saldırısı düzenledi.
Muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesinin Humus temsilcisi Hassun, Rusya'nın açıklamasına tepki gösterdi
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "2002'den bu yana 7,5 milyon insanımıza iş bulduk. Bu, Avrupa ortalamasının çok üzerinde. 2016'daki bunca kötü gidişe rağmen Türkiye, dünyanın 17.
ABD Büyükelçiliği, Suriyeye giden tırlarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 'ABD, Suriye'de DEAŞ'la mücadele eden hiçbir gruba tank vermemiştir' ifadelerine yer verildi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan 'Beitar İllit' Yahudi yerleşim biriminde inşa edilecek binden fazla yeni konutun temel atma törenine
İran Düzeninin Yararını Teşhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai, İran ve Suudi Arabistan ilişkilerine yönelik değerlendirmede bulundu.