Karar gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan, Ayhan Oğan'ın 'Yeni bir devlet kuruyoruz. Kurucusu da Tayyip Erdoğan'dır' şeklindeki sözlerine AK Parti kurmaylarından gelen tepkiler hakkında 'AK Part
ABD'li sözcü Albay Ryan Dillon, Irak'ın Tel Afer kentinde 2 bin DEAŞ militanının bulunduğunu ve örgütün oradan çıkarılmasının zor olacağını söyledi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, Ankara'ya yönelik verdiği mesajda, "Kürdistan, sırtınızı verebileceğiniz güvenli ve müreffeh bir yerdir" dedi.
PKK/PYD, Halep'in Mare ilçesine çok namlulu roketatarlarla düzenlediği saldırıda 3 sivil yaralandı
İran'ın eski Cumhurbaşkanlarından Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin kızı Faize Haşimi, ailesinden dört kişiye yurt dışı yasağı uygulandığını söyledi
Antalya'da kullandığı araçla bir köpeği ezerek öldüren Erhan Kozan, amacının şaka olduğunu belirtip "tüm Türkiye’den özür diliyorum. Hayatımın dersini aldım, kimse benim gibi bir h
Selahattin Demirtaş, cezaevinden partisinin tabanına CHP’nin düzenleyeceği sözde adalet kurultayına katılma talimatı verdi.
BM, DEAŞ'a katılmak için Suriye'ye giden 12 ülkeden 42 erkek ve 1 kadınla görüştü. Çıkan sonuç; islamla alakaları yok, dua bilmiyorlar.
Sosyal medyada Diyanet İşleri Başkanlığı görevinden ayrılan Mehmet Görmez'e yönelik "15 Temmuz'da harekete geçmedi" iftirasını arşiv kayıtları çürüttü. "İhanet gecesi telefonları
Hakkari Valiliği'nce Şemdinli ilçesindeki darp iddiasıyla ilgili savcılığa müracaat eden vatandaşların teşhisi üzerine bir polis memuru görevinden uzaklaştırıldı.
İngiliz menşeli Daily Express gazetesi komik bir iddia ile gündeme geldi. İddiaya göre Türkiye atom bombası planları üzerinde çalışıyor.
İsrail'de bulunmalarının sebebini "Yahudi şeriatını öğrenmek ve yaşamak" olarak açıklayan Harediler'in 1948 den beri muaf oldukları askerliğe zorla alınmaları sonrası kentte protesto g
Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan kuaför, hırsızlıktan hükümlü bulundu�
Türkiye'deki televizyon ve radyoları kapatılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Avrupa'daki bir uydu üzerinden yaptığı televizyon yayınıyla propagandasını sürdürüyor.
Diyarbakır’da 2 çocuğunu Demokratik Bölgeler Partisi’nin (DBP) kandırdığını iddia eden Remziye Akkoyun ile partililer arasında arbede yaşandı.