Mısır Cuntasının kanlı darbesinden sonra tutuklanan ve haksız bir şekilde cezaevinde tutulan aktivist Muhammed Soltan serbest bırakıldı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ''Eğer AK Parti iktidarda olmasaydı DAEŞ Kobanideki bütün Kürtleri kıtır kıtır keserdi'' dedi.
Kobani'ye, çatışmaların sona ermesinden sonra bugüne kadar 62 bin 358 kişi geri döndü
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır Ortadoğu Haber Ajansı'na konuştu; darbeyle devrilen Mursi'ye verilen idam cezası için "İdam gibi geri dönülmez bir süreç toplumda derin travmalar y
Anayasa Mahkemesi, resmi nikâh yapılmadan dini nikâh kıyan imam ile çiftlere 2 aydan 6 aya kadar verilen hapis cezasını iptal etti.
Hindistan'da bir haftadır süren aşırı sıcaklar nedeniyle ölenlerin sayısı bin 200'e yaklaştı. Sıcaklığın 50 dereceye kadar yükseldiği ülkede yetkililer, halka 'evden çıkmayın' tav
Mısır'da darbe yönetimine bağlı Başsavcılık, Türk okullarının kapatılması için hukuki süreci başlattı. Youm7'ye dayanarak haberi aktaran Cairo Post, sürecin Salı günü başladığ�
İstanbul Sancaktepe ve Sultangazi'de MKP'ye yönelik helikopter destekli operasyonda şu ana kadar 20 kişi gözaltına alındı
PKK'nın Kuzey Irak'taki yöneticilerinden Murat Karayılan,Murat Karayılan, 7 Haziran seçiminde HDP'ye oy verilmesi konusunda hiç kimseye baskı veya tehditte bulunmadıklarını, seçim sonuna ka
Mısır Bilim Adamları Kurulu Başkan Dr. İmad Muhenna, ülkede bazı bakanların 400 bin dolara kadar maaş aldıklarını söyledi.
ABD, 2012'de büyükelçisinin öldürülmesinin ardından kapattığı Libya üyükelçiliğini 2016 yılına kadar açmayı planlamıyor
28 Şubat darbe döneminde 14 yaşında cezaevine atılıp idama mahkûm edilen Yakup Köse, Pazartesi günü tahliye oluyor.
Türkiye'deki 1 milyon 100 bin sertifikanın ehliyete dönüştürülmesi için adayların 29 Mayıs'a kadar ilgili trafik müdürlüklerine müracaat etmesi gerekiyor.
Fetih Ordusu, rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdiğini duyurdu.