Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Yaz saati uygulamasıyla ilgili Danıştay'ın kararı açıkçası esas yönüyle ilgili hiçbir etkisi yok. Aynı istikamette devam edeceğiz.” de
Katar Hava Yolları, Barzani'nin referandumundan sonra yükselen tansiyon üzerine açıklama yaptı. Açıklamada Erbil seferlerinin devam edip etmeyeceğini belirtildi.
Lozan, ABD’siz olarak akdedildi. Bu şu demek, ABD Osmanlı devletinin bölüşümünde pay sahibi olmadı, olamadı. Petrol rezervleri onun iradesi dışında tasarruf edildi. Buna rağmen ABD kendi
Habur’a alternatif olarak açılacak kapı üzerine hızla konuşmaya başladık ve Kuzey Irak’a yönelik bir ekonomik ambargoyu devreye almaya hazırlanıyoruz hazırlanmasına ama Körfez ülkeler
Myanmar’dan Somali’ye, Kırım’dan Yemen’e yangın yerine dönmüş tüm İslam coğrafyasında kime yanacağımızı, kime ağlayacağımızı şaşırdık. Duygularımız zayıfladı, acıları
Tarihçi Mustafa Armağan, resmi Twitter hesabı üzerinden Mustafa Kemal'in 'Musul'u gayet kolaylıkla alabiliriz. Ama orada bir harp cephesi açmış oluruz' dediğine dair bir belge paylaştı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 22 Eylül'de görevi bırakmasının ardından yeni belediye başkanı bugün seçiliyor.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de uluslararası havalimanına roketli saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sonucu 3 saldırgan öldürüldü.
ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesinde düzenlenen oturumda Burma'nın katilamlarından kaçan Arakanlı Müslümanlara destek verilirken, ordunun etnik temizlik yaptığına dikkat çe
Sudan'daki "Rohingya Azınlık Konseyi" üyesi Abdullah Hafız'ın, Arakanlı kadınlar ve kız çocuklara yönelik cinsel istismarın kabul edilemez olduğunu söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar el İbadi ile görüştü.
Dışişleri Bakanlığı, Irak’ta bulunan veya Irak’a seyahat etmeyi öngören Türk vatandaşlarına yönelik seyahat ve güvenlik duyurusu yaptı.
Hatay'da bir hurdalıkta henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün firari imamlarından Adil Öksüz'den ele geçirildiği ve adli emanete alındığı öne sürülen cihazların bir yıldır incelenmediğine ilişki
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının bağlı ortaklıklarından TUSAŞ, vakfın 30. kuruluş yıl dönümünde vatandaşları ağırladı.