İstanbul Başakşehir’de mahalleliler ile Suriyeliler arasında yaşanan gerginliğin ardından sığınmacıların kaldığı bina ateşe verildi. Bir grup, itfaiyenin yangına müdahalesini engell
Kuzey Kore'nin, denizaltından fırlatılan yeni geliştirilmiş bir balistik füze denemesi daha yaptığı bildirildi.
HDP Eş başkanı Selahattin Demirtaş 'din'le ilgili skandal benzetmelerine bir yenisini daha ekledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye’deki dengelerin rejim aleyhine değişmekte olduğunu vurguladı ve Türkiye’nin Suriye’ye gireceği iddialarını kesin bir dille reddetti.
Rusya BM Daimi Temsilcisi Vitaly Churkin, Yemen’e yönelik kara müdahalenin pervasızlık olacağını, Yemen'in ihtiyacının müzakere masasına dönmek olduğunu söyledi.
CHP Genel Sekreteri Tekin, Türkiye'nin iki gün içinde Suriye'ye gireceği yönündeki açıklamalarından geri adım atarak ilginç bir savunmada bulundu: Müdahale günü bir metafordu...
Başakşehir’de yapılacak olan Kız İmam Hatip Lisesi ile Üsküdar Altunizade Mahallesi’nde yapılmak istenen Koru Camii’ne karşı çıkan eylemcilere destek veren Zaman gazetesi, Defne Halman�
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Los Angeles'ın altyapı ihtiyacı, Yeni Delhi'den daha fazla. Yollar, kaldırımlar, köprüler, alt geçitler her şey dökülüyor" dedi.
İkinci yılında yeni Gezi buluşması tertipleyen Fikir Kulüpleri Federasyonu, aynı gün Dolmabahçe'de "başkaldırıyoruz" sloganı ile yürüyecek. Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP
Yemen'in BM Temsilcisi, İran destekli Husilerin sivillere yönelik saldırılarını artırmasının ardından Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne ülkeye ''karadan müdahale edilmesi' çağr�
ODTÜ Rektörlüğü ile öğrenciler arasında bir süredir devam eden ‘şenlik krizi’ tatlıya bağlanırken kazanan alkol oldu.
Mısır'ın Dimyat ilinde darbe karşıtlarının düzenlediği gösteriye polis müdahale etti.
Lübnan Genelkurmay Başkanı İmad Can Kahveci terörün ve İsrail’in aynı madalyonun iki yüzü olduğuna işaret ederek “Terörle mücadele İsrail’le mücadeleden daha az önemli değildir”
Okmeydanı'nda daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Kandil'den bir tanesi daha konuşmuş. Diyor ki 'Hükümet, gereken adımları atmıyor, toplamıyoruz kongreyi' Sen toplayacaktın da ne engel oldu?" dedi.