Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Brüksel'deki patlamalarla ilgili açıklamasında, terörün sınır tanımadığını söyledi.
Eski Demokratik Kongo Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısının cezası daha sonra açıklanacak
Irak Ordusundan Tümgeneral İsmail Mehlavi, IŞİD liderlerinden ÖmerŞişani'nin Ramadi'deki bir çatışmada öldüğünü iddia etti. Bu son iddia ile birlikte son iki yıl içinde Şişani altı
13 Mart'taki Ankara ve 19 Mart'taki İstanbul saldırılarının ardından Türkiye'deki internet kullanıcıları başta Twitter ve Facebook olmak üzere sosyal medya sitelerine erişemedi. Peki daha
Yapılan bir araştırmada, zeki insanların mutlu olmak için daha az arkadaşa ihtiyaç duydukları ve kalabalıktan çok fazla hoşlanmadıkları ortaya çıktı.
Rusyanın başkenti Moskovanın Şeremetyevo havalimanı B terminali ihalesine siyaset karıştı ve Rusya küresel ticaret kurallarını hiçe sayarak bir skandala daha imza attı.
Adana'da korsan gösteriye müdahalede bulunan polise ateş ederek yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Spor Toto Süper Lig'de 26. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala önce maçın seyircisiz oynanmasına karar verildi daha sonra mücadele ileri bir tarihe ertelendi.
Son nebi ve Mehdi olduğunu ilan eden İskender Evrenesoğlu yeni bir skandala daha imza attı.
Su İdaresi Başkanı Şanti, İsrail yönetiminin sınır bölgelerinde kuyular kazmak suretiyle su çalması sonucu Gazze Şeridi'ndeki mevcut su sıkıntısının daha da arttığını söyledi.
Yasak olmasına rağmen HDP'nin çağrısıyla kutlama yapmak isteyen gruba Bakırköy'de polis tarafından müdahale edildi.
CHPnin terör seviciliği bir kez daha kendisini gösterdi. CHP'li Tanrıkulu, PKK operasyonlarında gözaltına alınan avukatlara destek oldu.
PKK'nın üst yapılanması KCK'ya yönelik operasyonda, 3 kişi daha gözaltına alındı
İran Dışişleri Bakanı Zarif ve beraberindeki heyet, Türkiye Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüştü. Basın açıklamasında İstanbul saldırısını kınayan Zarif, daha sonra Cumhur
Davutoğlu: Tavrımızın doğru olduğu bir kez daha ortaya çıktı