Kendi devlet başkanı ilan eden Venezüella Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido, halka iktidarı ele geçirme operasyonuna hazır olma çağrısı yaptı.
Peter Sloterdijk Almanya’nın en tartışmalı filozof ve medya teorisyenlerinden biri. Aynı zamanda; geleneksel felsefenin beden ve ruh, süje ve obje, kültür ve doğa gibi köklü ayrımların
İlahiyatçı-Yazar Ali Rıza Demircan, ‘Yücelik Makamda ve İlimde de Değil İslam’a Göre Yaşamaktadır III’ başlıklı yazısında yerel seçimler bağlamında uyarılarda bulundu.
"Aşikâr ki, Eski Ahit'teki peygamberlerimize ve Armegedon'la ilgili önceden haber verilmiş alametlere geri dönüp baktığımda 'Acaba olacakları gören biz miyiz' diye merak ediyorum. İnanın
Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'da gerçekleştirdiği "Büyük İstanbul Mitingi"ne kaç kişinin katıldığı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, yerel seçimleri kapsamında katıldığı TV programında emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili açıklamada bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Hulusi Akar'ın açıkladığı yeni askerlik sisteminde yer alan kalıcı bedelli askerlik ücreti ile ilgili önemli açıklamada bulundu.
CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na (İBB) aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, partisinin HDP ile iş birliği yaptığı iddiası için dün "Şu göğse başını yasla
CUMHUR ittifakı İzmir ve Ankara’dan sonra en son ortak mitingini İstanbul’da yaptı. Yenikapı’daki mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığına göre 1 milyon 600 bin kişi katı
AK Parti Gaziantep Eski Milletvekili Şamil Tayyar’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Tayyar, son anketleri incelediğini belirterek değerlendirmelerini aktardı...
Beyt Hanun beldesinin doğusundaki Hamas Hareketi'ne ait gözlem noktasını vurdu.
Özel Yetkili Savcı, ABD'de Rusya’nın 2016 başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturmada Trump'ın Rusya ile iş birliği yapmadığını açıkladı.
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında;Yunanlıların bağımsızlık ilan etmeleri, Türk Ocağı'nın kurulması, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesi var.
33 ilde, FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 41'i aktif görevde 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.