Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı Türkiye'ye yönelik yaptırım kararlarının ardından Ankara harekete geçti.
İsrail'in, kasım ayı boyunca Batı Şeria ve Kudüs'te 914 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.
“Hangi İslam’ı seçeceğinize siz karar vereceksiniz. DAEŞ’in temsil ettiği İslam mı, Türkiye’nin temsil ettiği İslam mı?
Suudi Arabistan'da 12 Aralık'taki yerel seçimlerde kadınlar hem aday hem de seçmen olarak ilk kez bir seçime katılacak.
AB ile mülteci akının yavaşlatılması karşılığında vize muafiyeti sürecinin hızlandırılması konusunda uzlaşmaya varan Türkiye’nin vizesiz seyahat için toplam 72 kriteri hayata geçi
Bir süredir Suriye'de Esed karşıtı muhalifleri vuran Rusya'nın PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye de silah sevkiyatı yaptığı belirlendi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 64. Hükümet'in TBMM'de güvenoyu almasından sonra muhalefet liderleri ile tokalaşıp, AK Partili milletvekillerinin tebriklerini kabul etti.
Ermeni entelektüeller, Türkiye'nin hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağını düşürmesi sonrasında, Rusya'nın 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını gündeme getirmesinden rahats
Eski MHP milletvekili Meral Akşener FOX Ana Haber'de Fatih Portakal'ın sorularını yanıtladı. Akşener, olağanüstü kongrenin toplanması halinde aday olacağını açıkladı
HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Elçi'nin öldürülmesiyle ilgili olarak TBMM'ye bir soru önergesi sunmuş. Önergede her şeyi sormuş Beştaş ama bir şeyi, PKK şiddetinin tüm bu
Kış aylarında hava sıcaklığının -35 dereceye kadar düştüğü Erzurum'da, belediye ekipleri 1800 mezar yeri hazırladı.
AK Parti Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan 64. Hükümet TBMM'den 315 oyla güvenoyu aldı
Suudi Arabistan dünyanın en uzun binasını Cidde’ye yapmaya hazırlanıyor. 2020'de bitmesi planlanan proje 1 kilometre uzunluğunda olacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM İklim Değişikliği Zirvesi'ndeki temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile bir araya geldi.
Türkiye'de üç yıldır devam eden IŞİD'e yönelik operasyonlarda 2 bin 627 kişi gözaltına alındı